Картопляний крем-суп
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування картопляного крем-супу.
Кількість порцій: 4
- Картопля - 6 штук (середній)
- Нарізану цибулю - 3 Ст. Ложки
- Олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 2 чайних ложки
- Молоко - 3.5 склянки
- Бекон - 6 штук (скибочки)
Гарненько вимийте і почистіть картоплю. Наріжте і закиньте в каструлю. Залийте водою.
Наріжте цибулю і покладіть його в каструлю.
Тепер, доведіть до кипіння і готуйте протягом 15 хвилин, потім зніміть з вогню і злийте воду.
Перекладіть картоплю і цибулю в блендер, додайте 3 ст.Л. Масла і 2 ç.l. Солі. Спочатку злегка змішайте і додайте 1 стакан молока, потім, подрібніть все гарненько і влийте ще 2.5 склянки молока.
Як тільки ви подрібніть все в креязик масу перелийте все в каструлю і розігрійте на повільному вогні постійно помішуючи.
У мікрохвильовій печі (або на сковороді), злегка підсмажте 6 скибочок бекону, наріжте на смужки. Розлийте суп по тарілках і покладіть бекон зверху і додайте будь-яку зелень (петрушку, кріп, базилік і т.Д.). Смачного.