Рецепт Морквяний крем-суп із зеленню фото

Морквяний крем-суп із зеленню
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Морква
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи , Супи-пюре
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Прекрасний корисний смачний морквяний крем-суп із зеленню рекомендую всім любителям овочевих страв. Ми мало їмо моркви, тому що наша кухня передбачає її участь всюди, але в малих кількостях.

Опис приготування:

Морквяний крем-суп із зеленню готується також як і всі овочеві крем-супи. Обов'язково потрібно брати каструлю з товстим дном і смажити цибулю і часник відразу в ній. Масло добре використовувати оливкову. Бульйон можна замінити просто водою. У морквяний крем-суп із зеленню можна додати кабачок або картопля або будь-які овочі за смаком. Суп вариться 25 хвилин на повільному вогні, щоб змішалися всі аромати. Успіхів і приємного апетиту!

  • Морква - 500 грам
  • Олія - 2 чайних ложки
  • Часник - 2 зубчики
  • Цибуля - 1 штука
  • Бульйон - 3, 5 склянки
  • Вершки - 13 склянок
морквяний крем-суп із зеленню - фото крок 1
Підготувати продукти.
морквяний крем-суп із зеленню - фото крок 2
Моркву порізати кубиками.
морквяний крем-суп із зеленню - фото крок 3
Цибулю і часник підсмажити на маслі.
морквяний крем-суп із зеленню - фото крок 4
Додати моркву, спеції, кріп і бульйон. Варити до готовності на невеликому вогні.
морквяний крем-суп із зеленню - фото крок 5
Блендером подрібніть морква.
морквяний крем-суп із зеленню - фото крок 6
Вершки додайте до супу. Розмішайте, доведіть до кипіння.
морквяний крем-суп із зеленню - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти