Морквяний крем-суп із зеленню
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.
Прекрасний корисний смачний морквяний крем-суп із зеленню рекомендую всім любителям овочевих страв. Ми мало їмо моркви, тому що наша кухня передбачає її участь всюди, але в малих кількостях.
Опис приготування:
Морквяний крем-суп із зеленню готується також як і всі овочеві крем-супи. Обов'язково потрібно брати каструлю з товстим дном і смажити цибулю і часник відразу в ній. Масло добре використовувати оливкову. Бульйон можна замінити просто водою. У морквяний крем-суп із зеленню можна додати кабачок або картопля або будь-які овочі за смаком. Суп вариться 25 хвилин на повільному вогні, щоб змішалися всі аромати. Успіхів і приємного апетиту!
- Морква - 500 грам
- Олія - 2 чайних ложки
- Часник - 2 зубчики
- Цибуля - 1 штука
- Бульйон - 3, 5 склянки
- Вершки - 13 склянок
Підготувати продукти.
Моркву порізати кубиками.
Цибулю і часник підсмажити на маслі.
Додати моркву, спеції, кріп і бульйон. Варити до готовності на невеликому вогні.
Блендером подрібніть морква.
Вершки додайте до супу. Розмішайте, доведіть до кипіння.
Смачного!