Морквяний крем-суп
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні я вам розповім, як приготувати морквяний крем-суп: смачний і такий красивий, що апетит з'явиться навіть у тих, хто в принципі не любить ні супи, ні морквину. Так, так, навіть ваші дітки будуть раді!
Розповім вам сьогодні, як приготувати морквяний крем суп в домашніх умовах. Я ось раніше готувала тільки гарбузовий, але цей мені подобається навіть більше: селера надає цікавий смаковий нюанс, а морквина лише підкреслює смак супу на класичному бульйоні, а не перебиває його, як це буває з гарбузом. Спробуйте!
- Вода - 2 L
- Вершки - 100 мілілітрів
- Курка - 150 грам
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Картопля - 3 штуки
- Морква - 3 штуки
- Селера - 1 штука (стебло)
- Цибуля - 1 штука
- Спеції - За смаком

1. Зробимо бульйон: курку відварюємо в холодній воді, потім знімаємо піну і зменшуємо вогонь, коли вода закипить, додамо селера і розрізану цибулину, картоплю брусочками, а також спеції.

2. Паралельно на рослинному маслі обсмажити до м'якості моркву.

3. Коли картопля вже стане м'якою, додамо моркву, а цибулину викидаємо. Варимо все разом ще трохи на маленькому вогні, поки не закипить.

4. А тепер знімаємо з вогню, за допомогою блендера перетираємо в пюре, повертаємо в каструлю і ще раз доводимо до кипіння, додавши вершки.

5. Вуаля! Наш суп готовий!