Рецепт Морквяний крем-суп фото

Морквяний крем-суп
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Птах , Курка , Морква
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи , Крем-суп
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Сьогодні я вам розповім, як приготувати морквяний крем-суп: смачний і такий красивий, що апетит з'явиться навіть у тих, хто в принципі не любить ні супи, ні морквину. Так, так, навіть ваші дітки будуть раді!

Опис приготування:

Розповім вам сьогодні, як приготувати морквяний крем суп в домашніх умовах. Я ось раніше готувала тільки гарбузовий, але цей мені подобається навіть більше: селера надає цікавий смаковий нюанс, а морквина лише підкреслює смак супу на класичному бульйоні, а не перебиває його, як це буває з гарбузом. Спробуйте!

  • Вода - 2 L
  • Вершки - 100 мілілітрів
  • Курка - 150 грам
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Картопля - 3 штуки
  • Морква - 3 штуки
  • Селера - 1 штука (стебло)
  • Цибуля - 1 штука
  • Спеції - За смаком
морквяний крем-суп - фото крок 1
1. Зробимо бульйон: курку відварюємо в холодній воді, потім знімаємо піну і зменшуємо вогонь, коли вода закипить, додамо селера і розрізану цибулину, картоплю брусочками, а також спеції.
морквяний крем-суп - фото крок 2
2. Паралельно на рослинному маслі обсмажити до м'якості моркву.
морквяний крем-суп - фото крок 3
3. Коли картопля вже стане м'якою, додамо моркву, а цибулину викидаємо. Варимо все разом ще трохи на маленькому вогні, поки не закипить.
морквяний крем-суп - фото крок 4
4. А тепер знімаємо з вогню, за допомогою блендера перетираємо в пюре, повертаємо в каструлю і ще раз доводимо до кипіння, додавши вершки.
морквяний крем-суп - фото крок 5
5. Вуаля! Наш суп готовий!

Схожі рецепти