Рецепт Картопляно-морквяний суп фото

Картопляно-морквяний суп
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі, Картопля, Морква
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи

Яскравий, ніжний і легкий, корисний і трохи незвичний картопляно-морквяний суп такий простий, але неймовірно вишуканий. Легкий і ніжний суп ідеально підходить для ситного і смачного сімейного обіду.

Невеликий набір продуктів, трохи вашого часу - і легкий, смачний суп готовий. Вам сподобається простота приготування картопляно-морквяного супу, його яскравий колір і легкий апельсиновий аромат. А як приготувати картопляно-морквяний суп, я розповім нижче. Тепер ваша черга радувати своїх близьких незвичайним, яскравим і дуже смачним обідом!

  • Картопля - 4 штуки
  • Морква - 4 штуки
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Тертий імбир - 1 Чайна ложка
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки (або рослинне)
  • Овочевий бульйон - 400 мілілітрів
  • Біла спаржа - 300 грам
  • Апельсин - 2 штуки
  • Базилік - 1-2 штук (листя)
  • Сіль - 1/2 чайних ложки (за смаком)
  • Чорний мелений перець - 1-2 Щепоток (за смаком)
картопляно-морквяний суп - фото крок 1
Насамперед необхідно почистити овочі: картоплю, морква, цибуля і імбир.
картопляно-морквяний суп - фото крок 2
Далі нарізаємо дрібно цибулю, імбир натираємо на тертці, а картопля і морквину - невеликими кубиками. У каструлю додаємо 1 ст.Л. Оливкового масла і злегка обсмажуємо цибулю і імбир.
картопляно-морквяний суп - фото крок 3
Потім додаємо картоплю і моркву. Перемішуємо, солимо і перчимо до смаку, tusim 5 хвилин. Потім наливаємо бульйон і тушкуємо 15-20 хвилин.
картопляно-морквяний суп - фото крок 4
Спаржу чистимо і нарізаємо тонкими скибочками, розігріваємо сковороду з оливковою олією.
картопляно-морквяний суп - фото крок 5
Обсмажуємо спаржу близько 8 хвилин на невеликому вогні, не забуваємо посолити і помішувати.
картопляно-морквяний суп - фото крок 6
Додаємо сік з апельсина. Нам потрібно 150 мл соку. Потім прибираємо суп з вогню, додаємо сік і за допомогою блендера робимо пюре.
картопляно-морквяний суп - фото крок 7
Розливаємо картопляно-морквяний суп по тарілках, посипаємо його спаржею і прикрашаємо листком базиліка.

Схожі рецепти