Імбирно-морквяний суп-пюре
(покроковий рецепт з фото)
Чи любите ви м'які кремові супи? Я дуже! Раз в тиждень радую себе таким блюдом. Не боюсь пробувати нові варіації. Цього разу вийшов вдалий експеримент. Яскравий по виду і смаку. Багатьом сподобається!
В першу чергу цей рецепт підійде для вегетаріанців і тих, хто прагне до здорового харчування. Вас можуть здивувати деякі доповнення в складі, які дають пряний смак в такій м'якій основі. Прочитайте, як приготувати имбирно-морквяний суп-пюре. Це ідеальний варіант для обіду або легкої вечері.
- Морква - 1 кілограм
- Кокосове молоко - 450 мілілітрів
- Овочевий бульйон - 240 мілілітрів
- Вода - 360 мілілітрів
- Luk-salotų - 2 штуки
- Кокосова олія - 2 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Імбир мелений - 1 Ст. Ложка
- Білий мелений перець - 0, 5 чайних ложки
- Часник - 2 зубчики
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
1. Зробіть соус. Змішайте разом сіль, чорний перець, соєвий соус, імбир, оливкова і кокосова олія.
2. Нарубаєте великими шматками цибулю і моркву. Викладіть овочі на деко.
3. Овочі перемішайте з соусом на деку. Відправте їх запікатися на 25 хвилин в духовку при 200 градусах.
4. Потім овочі перекладіть в міксер. Додайте ще солі і білий перець.
5. Також влийте молоко, воду і бульйон. Збийте інгредієнти в суп-пюре.
6. Перед подачею суп підігрійте. Додайте за смаком горіхи, зелень або сухарики. Смачного!