Рецепт Імбирно-морквяний суп-пюре фото

Імбирно-морквяний суп-пюре
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Шведська кухня
Овочі , Морква , Імбир
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід
Супи , Супи-пюре
Кількість порцій: 8
Час приготування: 45 хв.

Чи любите ви м'які кремові супи? Я дуже! Раз в тиждень радую себе таким блюдом. Не боюсь пробувати нові варіації. Цього разу вийшов вдалий експеримент. Яскравий по виду і смаку. Багатьом сподобається!

Опис приготування:

В першу чергу цей рецепт підійде для вегетаріанців і тих, хто прагне до здорового харчування. Вас можуть здивувати деякі доповнення в складі, які дають пряний смак в такій м'якій основі. Прочитайте, як приготувати имбирно-морквяний суп-пюре. Це ідеальний варіант для обіду або легкої вечері.

  • Морква - 1 кілограм
  • Кокосове молоко - 450 мілілітрів
  • Овочевий бульйон - 240 мілілітрів
  • Вода - 360 мілілітрів
  • Luk-salotų - 2 штуки
  • Кокосова олія - 2 Ст. Ложки
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Імбир мелений - 1 Ст. Ложка
  • Білий мелений перець - 0, 5 чайних ложки
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
імбирно-морквяний суп-пюре - фото крок 1
1. Зробіть соус. Змішайте разом сіль, чорний перець, соєвий соус, імбир, оливкова і кокосова олія.
імбирно-морквяний суп-пюре - фото крок 2
2. Нарубаєте великими шматками цибулю і моркву. Викладіть овочі на деко.
імбирно-морквяний суп-пюре - фото крок 3
3. Овочі перемішайте з соусом на деку. Відправте їх запікатися на 25 хвилин в духовку при 200 градусах.
імбирно-морквяний суп-пюре - фото крок 4
4. Потім овочі перекладіть в міксер. Додайте ще солі і білий перець.
імбирно-морквяний суп-пюре - фото крок 5
5. Також влийте молоко, воду і бульйон. Збийте інгредієнти в суп-пюре.
імбирно-морквяний суп-пюре - фото крок 6
6. Перед подачею суп підігрійте. Додайте за смаком горіхи, зелень або сухарики. Смачного!

Схожі рецепти