Імбирно-морквяний заправка
(покроковий рецепт з фото)
У скарбничку з простими, корисними і оригінальними заправками для салатів хочу запропонувати цей класний варіант. Всім любителям імбиру особливо раджу спробувати. Впевнена, ви оціните Запам'ятовуйте!
Вашій увазі пропоную ідею, як приготувати имбирно-морквяний заправку. Вона чудово підійде для літніх овочевих салатів, а також страв з птахом. Яскравий колір соусу точно нікого не залишить байдужим, а користь складно переоцінити.
- Оливкова олія - 1/3 склянки
- Рисовий оцет - 1/3 склянки
- Морква - 2 штуки
- Імбир - 2 Ст. Ложки
- Сік лайма - 2 Ст. Ложки
- Мед - 1.5 Ст. Ложки
- Сіль і перець - За смаком
1. Першим етап - підготовка інгредієнтів. Очистіть моркву та імбир, наріжте кубиками. Вичавіть сік лайма.
2. Надішліть в чашу блендера морква, імбир, олія, оцет, мідь, сік лайма і подрібніть до однорідності. Після додайте за смаком сіль і перець.
3. Перемішайте - і имбирно-морквяний заправка готова. Її можна відразу додавати в салат або зберігати пару днів в холодильнику, використовуючи по мірі необхідності.