Імбирно-часникова паста
(покроковий рецепт з фото)
Ця насичена смаком і ароматом паста дуже популярна в індійській кухні. Її можна додавати в супи, гарячі страви, заправки для салатів. Якщо ви любите пробувати щось новеньке, запам'ятовуйте!
Вашій увазі представляю дуже швидкий і зручний спосіб, як приготувати имбирно-часникову пасту. Не бійтеся відразу робити багато, вона чудово зберігається в холодильнику до 4 тижнів. Дуже рекомендую на замітку тим, хто не уявляє собі страви без пікантної нотки!
- Імбир - 1 Склянка
- Часник - 1/3 склянки (очищений)
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Сік лимона - 2-3 Ст. Ложок
1. Очистіть імбир і часник.
2. Викладіть часник в чашу блендера, подрібніть, а після додайте імбир, сіль і сік лимона.
3. Як тільки маса стане однорідною, имбирно-часникова паста в домашніх умовах готова.