Картопляні ковбаски
(покроковий рецепт з фото)
З картоплі можна приготувати сотні різноманітних страв. Гарніри, випічку, прохолодні напої, а також перші страви. Пропоную обов'язково випробувати рецепт, як приготувати картопляні ковбаски.
Без картоплі не обходяться жоден свято або застілля. Вона настільки ж важлива, як і хліб. Цей рецепт допоможе вам урізноманітнити звичні і вже трохи набридлі страви. Замість жирних сосисок пропоную приготувати цікаві картопляні ковбаски, які здивують і порадують ваших гостей і сім'ю.
- Картопля - 200 грам
- Крем - 20 грам
- Гриби - 100 грам
- Цибуля - 1 штука
- Куряче яйце - 1 штука
- Свиняча кишка - 1 штука
- Борошно - 30 грам
- Перець, сіль - За смаком
- Рослинна олія - За смаком
- Сало - 50 грам
1. Беремо всі необхідні інгредієнти.
2. Очищаємо картоплю, натираємо її на крупній тертці або пропускаємо через м'ясорубку. Цибулину очищаємо, половину натираємо на тертці або дуже дрібно нарізаємо.
3. Гриби миємо, чистимо і нарізаємо кубиком.
4. Нарізаємо дрібно сало.
6. До цибулі додаємо сало.
7. Додаємо гриби.
8. До перетертої картоплі додаємо сирий лук, вбиваємо яйце куряче, всипаємо борошно, смажені гриби з цибулею і салом і сметану, солимо і перчимо.
9. Свинячі кишки гарненько промиваємо під струменем проточної води, начиняє їх отриманої картопляно-грибний сумішшю і відправляємо на розпечену сковороду.
10. Обсмажуємо з двох сторін, після чого ставимо в розігріту до 160 градусів духовку на півгодини.
11. Подаємо ковбаску зі сметаною і зеленню. Смачного!