Рецепт Картопляні ковбаски фото

Картопляні ковбаски
(покроковий рецепт з фото)

Литовська кухня
Овочі , Картопля
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

З картоплі можна приготувати сотні різноманітних страв. Гарніри, випічку, прохолодні напої, а також перші страви. Пропоную обов'язково випробувати рецепт, як приготувати картопляні ковбаски.

Опис приготування:

Без картоплі не обходяться жоден свято або застілля. Вона настільки ж важлива, як і хліб. Цей рецепт допоможе вам урізноманітнити звичні і вже трохи набридлі страви. Замість жирних сосисок пропоную приготувати цікаві картопляні ковбаски, які здивують і порадують ваших гостей і сім'ю.

  • Картопля - 200 грам
  • Крем - 20 грам
  • Гриби - 100 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Куряче яйце - 1 штука
  • Свиняча кишка - 1 штука
  • Борошно - 30 грам
  • Перець, сіль - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком
  • Сало - 50 грам
картопляні ковбаски - фото крок 1
1. Беремо всі необхідні інгредієнти.
картопляні ковбаски - фото крок 2
2. Очищаємо картоплю, натираємо її на крупній тертці або пропускаємо через м'ясорубку. Цибулину очищаємо, половину натираємо на тертці або дуже дрібно нарізаємо.
картопляні ковбаски - фото крок 3
3. Гриби миємо, чистимо і нарізаємо кубиком.
картопляні ковбаски - фото крок 4
4. Нарізаємо дрібно сало.
картопляні ковбаски - фото крок 5
6. До цибулі додаємо сало.
картопляні ковбаски - фото крок 6
7. Додаємо гриби.
картопляні ковбаски - фото крок 7
8. До перетертої картоплі додаємо сирий лук, вбиваємо яйце куряче, всипаємо борошно, смажені гриби з цибулею і салом і сметану, солимо і перчимо.
картопляні ковбаски - фото крок 8
9. Свинячі кишки гарненько промиваємо під струменем проточної води, начиняє їх отриманої картопляно-грибний сумішшю і відправляємо на розпечену сковороду.
картопляні ковбаски - фото крок 9
10. Обсмажуємо з двох сторін, після чого ставимо в розігріту до 160 градусів духовку на півгодини.
картопляні ковбаски - фото крок 10
11. Подаємо ковбаску зі сметаною і зеленню. Смачного!

Схожі рецепти