Картопляне пюре, запечене в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете здивувати подачею добре відомого страви в новому, більш сучасному вигляді, то придивіться до рецептом картопляного пюре, запеченого в духовці. Такий варіант точно припаде до смаку.
Цей простий, але оригінальний рецепт розповість, як приготувати картопляне пюре, запечене в духовці. Він порадує, насамперед, ваших дітей. Запечене пюре, схоже на троянду, з хрусткою верхівкою в поєднанні з улюбленими овочами і соусом радує око. Цей той варіант, коли їжа спочатку поїдається очима, і зразок того, як можна подати добре знайоме блюдо в новому, апетитному вигляді.
- Куряче яйце - 2 штуки
- Молоко - 150 мілілітрів
- Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
- Картопля - 1 кілограм
- Сіль - За смаком
1. Перед тим, як приготувати картопляне пюре, запечене в духовці, необхідно підготувати картоплю. Для цього помийте і очистіть її. Зваріть картоплю до готовності.
2. Потовчіть зварену картоплю в пюре. Додайте в нього вершкове масло. Влийте гаряче молоко. Збивайте міксером на малій швидкості. Поступово додайте яйця, продовжуючи збивати.
3. Підготуйте кондитерський конус, протягніть в нього мішечок. Зріжте край пакетика і закріпіть його скотчем.
4. Видавіть через виготовлений кондитерський рукав пюре у вигляді трояндочки. Використовуйте для цього формочки для маффінів. У розігріту духовку (180З) поставте формочки з пюре.
5. Потримайте в духовці формочки з пюре хвилин 15-20, поки верхівка стане злегка золотавою. Тоді вона буде хрусткою.
6. Готове запечене пюре подавайте з соусом: в сметану додайте часник, томатну пасту і дрібно порізану зелень. Смачно з котлетою і улюбленими сосисками, смаженими овочами і помідором. Смачного.