Картопляне пюре з морквою
(покроковий рецепт з фото)
Приготувати картопляне пюре з морквою в домашніх умовах дуже легко і досить швидко. Щоб воно вийшло смачніше, в картоплю можна додати пересмажений цибулю і моркву.
Таке картопляне пюре з морквою в домашніх умовах - відмінний варіант гарніру. Готується швидко і виходить дуже смачним. Навіть в пост це блюдо ідеально, тільки не додавайте в нього вершкове масло і молоко.
- Картопля - 5 штук
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Молоко - 100 грам
- Вершкове масло - 50 грам
1. Приготувати такий смачний гарнір дуже просто. Якщо ви постнічаете, то в пюре не додавайте молоко і вершкове масло, а просто пережарені овочі на рослинному маслі.
2. Ставимо картопля варитися. Після закипання додаємо сіль.
3. Пережарюють цибулю і моркву на рослинному маслі до утворення золотистого кольору.
4. Коли картопля приготується, зливаємо воду, починаємо збивати. В середині додаємо молоко і вершкове масло, а в самому кінці пережарені овочі.
5. Доводимо до належного стану пюре міксером. Після збивання воно виходить пишним і дуже смачним.
6. Ось таке воно виходить в готовому вигляді. Як гарнір - це ідеальний варіант.