Картопля зі свининою під сиром
(покроковий рецепт з фото)
Пропонована картопля зі свининою і сиром відноситься до страв на кожен день, дуже проста в приготуванні, але має яскравий смак, божественний аромат і, безсумнівно, сподобається всім членам вашої родини.
В якості сімейного яскравого страви можна порекомендувати картоплю зі свининою під сиром. Продукти дуже легко готуються в духовій шафі, до того ж, це надзвичайно поживне поєднання відрізняється хорошими смаковими характеристиками. Для його приготування не потрібні додаткові інгредієнти. Може бути використано в якості самостійного блюда. Якщо у вашій скарбничці сімейних рецептів цей блюдо відсутня - обов'язково додайте його!
- Свинина - 500 грам
- Картопля - 7 штук
- Сир твердий - 100 грам
- Майонез - 100 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Перець чорний мелений - 0, 5 чайних ложки
1. Razbirayasy, як приготувати картоплю зі свининою під сиром, будьте готові до того, що ваша квартира наповниться дивовижним ароматом смачних продуктів. Поріжте свинину тонкими шматочками поперек волокон. Відбийте кожен шматочок м'яса з двох сторін молоточком. Це дозволить при приготуванні свинини швидко стати м'якою.
2. Поріжте картоплю кружальцями завтовшки в півсантиметра.
3. Потріть сир на тертці. Лук відокремте від лушпиння і поріжте півкільцями.
4. Полийте на деко рослинне масло. Покладіть рівномірно картоплю. Додати сіль, посипте перцем, зверху накрийте порізаною цибулею.
5. Наступним шаром укладіть відбиту свинину. Додати сіль, поперчіть, при бажанні додайте приправу. Блюдо рясно змастіть майонезом і накрийте шаром тертого сиру.
6. Поставте блюдо в попередньо нагріту духовку. Випікайте 40 хвилин. Необхідна температура - 200 градусів. Ваша картопля готова. Смачного!