Картопля з беконом під сиром
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися з вами варіантом ситного, апетитного і шалено смачного гарячого страви на обід або вечерю. Класичне поєднання інгредієнтів сподобається абсолютно всім, так що рекомендую!
Поспішаю розповісти вам, як приготувати картоплю з беконом під сиром. Це відмінне повноцінне блюдо для всієї родини. Сам процес досить простий, так що рецепт підійде і для зайнятих господинь, і для новачків на кухні. Крім того, при бажанні ви можете додати трохи смажених грибочків, наприклад, або овочі за смаком.
- Картопля - 5-6 штук
- Бекон - 6 скибочок
- Сир - 300 грам
- Сіль і перець - За смаком
1. Бекон наріжте невеликими шматочками і викладіть на сковороду. Обсмажте до рум'яної скоринки. Вимийте і висушіть картопля. Наріжте його тонкими скибочками.
2. Обсмажений бекон перекладіть на тарілку. Утворився жир вилийте на деко.
3. Викладіть картоплю на деко. Посоліть і поперчіть його на смак.
4. Натріть на тертці сир.
5. Викладіть на картоплю бекон і присипте все сиром. Надішліть в розігріту до 200 градусів духовку.
6. Запікайте хвилин 20-25 до м'якості картоплі. Присипте свіжою зеленню і подавайте до столу.
Смачного!
Смачного!