Картопля, запечена зі свининою і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вдома є картопелька, хороший шматочок м'яска і гриби, я завжди знаю, що потрібно приготувати! Ця страва підкорює своєю насиченістю і апетитно. Хрустка скоринка так і тане в роті. Спробуйте!
Приготуємо картоплю, запечену зі свининою і сиром в домашніх умовах. Дане блюдо можна готувати з усього, що є під рукою. Звичайно ж, основними інгредієнтами є картопля і м'ясо, а от решта - опціонально. Наприклад, грибочки можна замінити свіжими томатами. Хай щастить!
- Картопля - 6 штук
- Свинина - 400 грам
- Майонез - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Гриби - 200 грам
- Сир твердий - 150 грам
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
Деко застилає фольгою і змащуємо маслом. Викладаємо на деко скибочки тонко порізаного картоплі, зверху присипаємо його улюбленими спеціями - сіллю і перцем.
Очищаємо цибулю, трьом його на дрібній тертці. Присипаємо тертим цибулею картопля.
Свинину нарізаємо порційними шматочками, злегка відбиваємо і викладаємо на деко. Солимо і перчимо, поливаємо майонезом.
Гриби промиваємо та нарізаємо тонкими пластинками. Викладаємо їх на м'ясо.
Рясно посипаємо тертим сиром, відправляємо деко в духовку на 45 хвилин, температура 180 градусів.
Смачного!