Рецепт Картопля, запечена в духовці фото

Картопля, запечена в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Картопля
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Гарніри
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 10 хв.

Якщо вам набридло картопляне пюре або будь-які банальні гарніри з картоплі, то в цьому рецепті я розповім вам, як приготувати картоплю, запечену в духовці. Такий картоплі вся ваша сім'я буде рада.

Опис приготування:

Такий картопля нікого не залишить байдужим, він виходить смачним, ароматним і неповторним.

Простота цієї страви вражає тим, як вишукано виглядає його подача. Такий гарнір знайде своє місце і на святковому столі.

Якщо вдома не виявилося пармезану, то замініть його на будь-який інший сир, також можете додати до картоплі улюблену приправу.

Смачного!

  • Картопля молода - 4 штуки
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль морська - За смаком
  • Мелений перець - За смаком
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Пармезан - 30 грам
1
Картопля добре помийте. Проткніть всюди кожен бульба виделкою.
2
Духовку розігрійте до 170 З.
3
Картопля натріть оливковою олію, перцем і сіллю. Запікайте в духовці до м'якого стану або хрусткої скоринки близько 1 годину.
4
Гарячий картопля надріжте зверху, посипте сіллю, перцем, покладіть по шматочку вершкового масла і тертий пармезан.
5
Картопля поставте назад в духовку на 3-5 хвилин.

Схожі рецепти