Картопля з ковбасою
(покроковий рецепт з фото)
Картопля з ковбасою - типово студентсько-холостяцьке блюдо. Дешево, ситно, просто, смачно. Зараз вже я не готую такі делікатеси радянських часів. Але якщо треба нагодувати працівників, саме те!
Картопля з ковбасою можна запекти в мікрохвильовці, тоді вам буде потрібно 13 хвилин. Подавати картопля з ковбасою обов'язково треба з великою кількістю овочів, щоб згладити ефект калорійної бомби. Але для підлітком це чудове блюдо. Для більшого задоволення в картопля з ковбасою можна додати ще яйця або сир. Успіхів і приємного апетиту!
- Картопля - 1 кілограм
- Ковбаса - 300 грам
- Цибуля - 1 штук
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Майонез - 4 Ст. Ложки
- Спеції, сіль - За смаком
- Овочі, зелень - 200 грам (на гарнір)
Картоплю порізати кружальцями.
Цибулю дрібно нарізати.
Ковбасу нарізати часточками.
Все укласти на деко, посипати спеціями, сіллю, майонезом.
Запікати в духовці при 200 градусах 45 хвилин.