Картопля з грибами в рукаві
(покроковий рецепт з фото)
Відмінний спосіб приготування улюбленої страви, при якому не доведеться невідривно стояти біля плити. І ще один плюс - картопля з грибами готуються практично без жиру. Легко, просто і смачно! готуємо!
Картопля з грибами одне з ваших улюблених страв? але, щоб приготувати її, доводиться практично невідривно стирчати біля плити… Але ж можна легко приготувати цю страву і при цьому займатися своїми справами. Я розповім вам як приготувати картоплю з грибами в рукаві і ви напевно оціните цей простий спосіб приготування улюбленої страви.
- Картопля - 6 штук
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Печериці - 10-12 штук
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 2/3 чайних ложки
- Перець чорний мелений - 2 щіпки
- Прованські трави - 0, 5 чайних ложки

Підготуємо продукти. Очистимо овочі та гриби. У мене заморожені печериці і вже нарізані.

Нарізаємо картоплю на шматочки середнього розміру.

Дрібно кришимо цибулю.

І нарізаємо на невеликі шматочки морква.

Перекладаємо все інгредієнти в миску. Додамо сіль, перець, спеції і масло.

І все перемішаємо.

Перекладаємо в рукав для запікання, ретельно зауважимо кінці рукава. І зробимо голкою штук 5-6 проколів в рукаві.

Відправляємо в розігріту до 190-200 градусів духовку хвилин на 40-45. Якщо хочете, щоб картопля підрум'яниться, розріжте рукав хвилин через 30-35 і розкрийте.

Подаємо страву до столу. Смачного!