Картопля по-селянськи в рукаві
(покроковий рецепт з фото)
Смачна картопля в духовці, але не просто в духовці, а ще і в рукаві. Приготуйте таку картоплю до гарячої страви на свято.
Картопля треба почистити, промити і порізати дольками. Потім просушують і рясно змащуємо спеціями, поливаємо соусом. Відправляємо картопля в рукав і - в духовку.
- Картопля - 1, 5 кілограма
- Часник - 4 зубчики
- Оливкова олія - 100 мілілітрів
- Паприка - 2 чайних ложки
- Приправи до картоплі - 2 чайних ложки
- Сіль - 1, 5 чайних ложки
Картопля вимити, очистити від шкірки.
Нарізати кожну картоплину на дольки. Режим з розрахунку 1 картоплину - 4-6 Dolek.
У миску помістіть сіль, паприка, приправу до картоплі. Замість солі можете використовувати соєвий соус. Видавіть часник через прес. Влийте оливкова олія. Збийте вилочкою.
До цієї масу помістіть нарізану картоплю і викуповуйте його добре.
Перекладіть картопля (разом із залишками маринаду) в рукав для запікання. Розігрійте духовку до 200 градусів. Запікайте картопля в рукаві до готовності близько 1, 5 годину.
Готову картоплю прикрасити зеленню і подати до столу.