Картопля в рукаві з заправкою з часнику і шпинату
(покроковий рецепт з фото)
Картопля приготований в духовці має особливий смак і аромат, а якщо його приправити часником і шпинатом, відірватися буде неможливо! Рецепт приготування простий, дивіться.
Такий спосіб приготування картоплі дуже простий і не вимагає великих витрат. У холодну пору року можна використовувати морожений шпинат і готувати також смачно і апетитно.
- Картопля - 1 кілограм
- Шпинат - 1 пучок
- Часник - 3-4 зубчиків
- Олія соняшникова ароматне - 5-6 Ст. Ложок
- Чорний перець - 1 щіпка
- Сіль - 1 щіпка
Підготуємо інгредієнти.
Картоплю чистимо і розрізаємо на половинки. Якщо картопля невеликого розміру, залишаємо цілим.
Картопля кладемо в рукав для запікання і ставимо в духовку. Запікаємо 25 хвилин при температурі 200 градусів.
Готуємо заправку. У миску наливаємо соняшникову олію, додаємо сіль і пропущений через прес часник.
Шпинат моєму, ріжемо і викладаємо в миску з маслом.
Печена картопля дістаємо з духовки, викладаємо в миску зі шпинатом і маслом, і все перемішуємо, посипаємо перцем за смаком. Картопля з заправкою з часнику і шпинату готовий! Подаємо гарячим. Смачного!