Картопля в рукаві в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Не знаю, як приготувати картоплю в рукаві в духовці? Це дуже просто! рецепт, обов'язковий до прочитання для вегетаріанців, прихильників дієтичного харчування і всіх, хто піклується про своє здоров'я!
Це один з найбільш корисних способів приготування картоплі - рукав для запікання дозволяє взагалі не використовувати масла та інших жирів, так що продукти можна приготувати в власному соку. Але я все-таки додаю трохи оливкового масла - зовсім трошки, але воно надає картоплі особливий смак і аромат. Якщо у вас під рукою немає оливкової олії - нічого страшного, рецепт приготування картоплі в рукаві в духовці зовсім не постраждає від застосування соняшникової, льняного, арахісового або будь-якого іншого. Отже, приступимо - сподіваюся, покрокові фото гранично полегшать вам процес приготування
- Картопля - 1 кілограм
- Часник - 5-6 зубчиків
- Сіль - За смаком
- Перець духмяний мелений - За смаком
- Петрушка сушена - За смаком
- Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок
Картопля ретельно вимити й обсушити. Молодий чистити не потрібно - так і корисніше, і смачніше; ).
Розрізати кожен бульба на кілька частин.
Крупно нарубати часник.
Додати до картоплі.
Посолити, поперчити, посипати петрушкою.
Влити масло, перемішати.
Укласти в рукав для запікання (не забудьте проколоти його зверху! ) і відправити в розігріту до 180С духовку на 50 хвилин. Потім рукав розрізати і запікати при 200С ще 10 хвилин - до легкого зарумянивания.
Готову картоплю подавати гарячим як гарнір або основне блюдо.
Готову картоплю подавати гарячим як гарнір або основне блюдо.