Рецепт Картопля в рукаві в духовці фото

Картопля в рукаві в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Картопля
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарніри , Страви в рукаві
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Не знаю, як приготувати картоплю в рукаві в духовці? Це дуже просто! рецепт, обов'язковий до прочитання для вегетаріанців, прихильників дієтичного харчування і всіх, хто піклується про своє здоров'я!

Опис приготування:

Це один з найбільш корисних способів приготування картоплі - рукав для запікання дозволяє взагалі не використовувати масла та інших жирів, так що продукти можна приготувати в власному соку. Але я все-таки додаю трохи оливкового масла - зовсім трошки, але воно надає картоплі особливий смак і аромат. Якщо у вас під рукою немає оливкової олії - нічого страшного, рецепт приготування картоплі в рукаві в духовці зовсім не постраждає від застосування соняшникової, льняного, арахісового або будь-якого іншого. Отже, приступимо - сподіваюся, покрокові фото гранично полегшать вам процес приготування

  • Картопля - 1 кілограм
  • Часник - 5-6 зубчиків
  • Сіль - За смаком
  • Перець духмяний мелений - За смаком
  • Петрушка сушена - За смаком
  • Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок
картопля в рукаві в духовці - фото крок 1
Картопля ретельно вимити й обсушити. Молодий чистити не потрібно - так і корисніше, і смачніше; ).
картопля в рукаві в духовці - фото крок 2
Розрізати кожен бульба на кілька частин.
картопля в рукаві в духовці - фото крок 3
Крупно нарубати часник.
картопля в рукаві в духовці - фото крок 4
Додати до картоплі.
картопля в рукаві в духовці - фото крок 5
Посолити, поперчити, посипати петрушкою.
картопля в рукаві в духовці - фото крок 6
Влити масло, перемішати.
картопля в рукаві в духовці - фото крок 7
Укласти в рукав для запікання (не забудьте проколоти його зверху! ) і відправити в розігріту до 180С духовку на 50 хвилин. Потім рукав розрізати і запікати при 200С ще 10 хвилин - до легкого зарумянивания.
Готову картоплю подавати гарячим як гарнір або основне блюдо.

Схожі рецепти