Рецепт Картопля в пароварці фото

Картопля в пароварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Картопля
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарніри
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Рецепт приготування картоплі в пароварці - вкрай простий і має масу переваг. Картопля рівномірно готується, та й стояти над нею не потрібно. Ідеальний рецепт для молодої картоплі!

Опис приготування:

Пропоную вам спосіб, як приготувати картоплю в пароварці так, щоб він вийшов розсипчастим і смачним, але при цьому зберіг максимум користі. Картопля, приготована в пароварці цілком може вважатися здоровим і дієтичним блюдом, але ніщо також не завадить вам подавати її до м'ясних страв або ситним салатів. Словом, ідеальна технологія всіма улюбленого гарніру. Приступимо?

1. Картоплю ретельно миємо й зскрібає ножем тоненьку шкірку. Великі картоплини розрізаємо на частини.

2. Картопля рівномірно обсипаємо сіллю і перцем на ваш смак. Якщо ви плануєте готувати ситне блюдо на обід, - можна також на даному етапі готування залити картопля невеликою кількістю рослинного масла, але я цілком обходжуся і без нього.

3. Викладаємо картоплю в чашу пароварки, закриваємо кришкою, і закінчив 30-40 хвилин.

Готово! Молоду картоплю можна подавати зі сметаною і зеленню, або приготувати засмажку з цибулею і шматочками бекону, або ж просто з овочевим салатом і оливковою олією, - кому вже як подобається. Головне, що тепер і ви знаєте рецепт приготування картоплі в пароварці, і в разі поломки кухонної плити не розгубитеся.


  • Картопля молода - 500 грам
  • Сіль - - За смаком
  • Перець - - За смаком
Пропоную вам спосіб, як приготувати картоплю в пароварці так, щоб він вийшов розсипчастим і смачним, але при цьому зберіг максимум користі. Картопля, приготована в пароварці цілком може вважатися здоровим і дієтичним блюдом, але ніщо також не завадить вам подавати її до м'ясних страв або ситним салатів. Словом, ідеальна технологія всіма улюбленого гарніру. Приступимо?

1. Картоплю ретельно миємо й зскрібає ножем тоненьку шкірку. Великі картоплини розрізаємо на частини.

2. Картопля рівномірно обсипаємо сіллю і перцем на ваш смак. Якщо ви плануєте готувати ситне блюдо на обід, - можна також на даному етапі готування залити картопля невеликою кількістю рослинного масла, але я цілком обходжуся і без нього.

3. Викладаємо картоплю в чашу пароварки, закриваємо кришкою, і закінчив 30-40 хвилин.

Готово! Молоду картоплю можна подавати зі сметаною і зеленню, або приготувати засмажку з цибулею і шматочками бекону, або ж просто з овочевим салатом і оливковою олією, - кому вже як подобається. Головне, що тепер і ви знаєте рецепт приготування картоплі в пароварці, і в разі поломки кухонної плити не розгубитеся.

Схожі рецепти