Картопля в горщиках з ковбасками
(покроковий рецепт з фото)
Картопля в горщиках з ковбасками в домашніх умовах завжди користується небувалим успіхом, незважаючи на свою простоту в готуванні. Ароматичний, ситно, та ще й економно. Чи це не те, про що ви мріяли?
До вашої уваги - простий рецепт картоплі в горщиках з ковбасками. Дуже простий, швидкий і економний рецепт, а вже який аромат готового блюда… Мисливські ковбаски надають картоплі особливий "димний" аромат, і пікантні смакові відтінки. Але звичайно ж, якщо гості збираються нагрянути раптово, і потрібно готувати з того, що є, то сметану цілком можна замінити майонезом, а ковбаски - сосисками або сардельками.
Як приготувати картоплю в горщиках з ковбасками:
1. Картоплю і цибулю миємо й чистимо. Нарізаємо цибулю півкільцями, а картоплю - невеликими кубиками.
2. Ковбаски дістаємо з упаковки і теж нарізаємо кубиками. Обсмажуємо сосиски разом з цибулею на олії.
3. Коли ковбаски почнуть шипіти і пускати сік, - виловлюємо їх зі сковороди разом з цибулею, і на цій же сковороді обсмажуємо картоплю до рум'яності.
4. Тепер перекладаємо в горщики картопля, не забувши його поперчити і посолити, а наверх - цибуля-kolbasnuyu zazharku.
5. Виливаємо наверх залишки масла зі сковороди, додаємо 2-3 ст. Ложки гарячої кип'яченої води, і заливаємо сметану.
6. Відправляємо в розігріту духовку на 40 хвилин, накривши кришечками.
Готово! Залежно від якості духовки, блюдо може приготується і раніше, і пізніше, але все ж не раджу готувати його на занадто швидкому вогні, - дайте час всім ароматам і інгредієнтів "подружитися" між собою. Подавайте, прикрасивши зеленню, прямо в горщиках!
- Картопля - 10 штук
- Ковбаски мисливські - 8 штук
- Цибуля - 2 штуки
- Крем - 8 Ст. Ложок
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Як приготувати картоплю в горщиках з ковбасками:
1. Картоплю і цибулю миємо й чистимо. Нарізаємо цибулю півкільцями, а картоплю - невеликими кубиками.
2. Ковбаски дістаємо з упаковки і теж нарізаємо кубиками. Обсмажуємо сосиски разом з цибулею на олії.
3. Коли ковбаски почнуть шипіти і пускати сік, - виловлюємо їх зі сковороди разом з цибулею, і на цій же сковороді обсмажуємо картоплю до рум'яності.
4. Тепер перекладаємо в горщики картопля, не забувши його поперчити і посолити, а наверх - цибуля-kolbasnuyu zazharku.
5. Виливаємо наверх залишки масла зі сковороди, додаємо 2-3 ст. Ложки гарячої кип'яченої води, і заливаємо сметану.
6. Відправляємо в розігріту духовку на 40 хвилин, накривши кришечками.
Готово! Залежно від якості духовки, блюдо може приготується і раніше, і пізніше, але все ж не раджу готувати його на занадто швидкому вогні, - дайте час всім ароматам і інгредієнтів "подружитися" між собою. Подавайте, прикрасивши зеленню, прямо в горщиках!