Картопля в горщиках в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Картопля в горщиках в духовці я зробила за мотивами спогадів дитинства. Щось схоже робила моя бабуся. Оригінальне поєднання ароматних яблук і квашеної капусти дуже оживляє це блюдо.
Картопля в горщиках в духовці - просте, чисто російське блюдо, але все- таки дуже незвичайне поєднання продуктів дає новий смак. Картопля в горщиках в духовці зазвичай роблять з м'ясом або сиром. Цей рецепт повинні полюбити вегетаріанці. Також добре робити картопля в горщиках в духовці в пост. Вершкове масло можна заміняти на рослинне. Успіхів і приємного апетиту!
- Картопля - 6 штук
- Яблуко - 2 штуки
- Квашена капуста - 500 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Зелень сушена - За смаком
Підготувати продукти.
Картоплю порізати кружальцями.
У яблук видалити серцевину, шкірку і порізати півкільцями.
У горщик покласти ложку масла.
Вниз укласти картоплю, потім яблука.
Цибулю дрібно порізати.
Укласти на яблука цибулю.
Зверху укласти капусту і присипати зеленню.
Долити води або бульйон.
Горщики накрити кришкою і 50 хвилин запікати в духовці.
Смачного!