Картопля в горщиках в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Картопля в горщиках в духовці я зробила за мотивами спогадів дитинства. Щось схоже робила моя бабуся. Оригінальне поєднання ароматних яблук і квашеної капусти дуже оживляє це блюдо.
Картопля в горщиках в духовці - просте, чисто російське блюдо, але все- таки дуже незвичайне поєднання продуктів дає новий смак. Картопля в горщиках в духовці зазвичай роблять з м'ясом або сиром. Цей рецепт повинні полюбити вегетаріанці. Також добре робити картопля в горщиках в духовці в пост. Вершкове масло можна заміняти на рослинне. Успіхів і приємного апетиту!
- Картопля - 6 штук
- Яблуко - 2 штуки
- Квашена капуста - 500 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Зелень сушена - За смаком

Підготувати продукти.

Картоплю порізати кружальцями.

У яблук видалити серцевину, шкірку і порізати півкільцями.

У горщик покласти ложку масла.

Вниз укласти картоплю, потім яблука.

Цибулю дрібно порізати.

Укласти на яблука цибулю.

Зверху укласти капусту і присипати зеленню.

Долити води або бульйон.

Горщики накрити кришкою і 50 хвилин запікати в духовці.

Смачного!