Картопля з грибами в горщиках
(покроковий рецепт з фото)
Класичний рецепт картоплі з грибами в горщиках - це, як то кажуть, "просто, но со вкусом" . Ще один приклад того, що з недорогих продуктів можна приготувати цілком "святкове" страва!
Будь-яке сімейне торжество від присутності на столі цього блюда тільки виграє. Вегетаріанців воно порадує відсутністю м'яса, а м'ясоїдів - ситністю і насиченим смаком. Все-таки картопля з грибами - це, друзі мої, універсальне поєднання, яке не може не сподобатися. Ну і подача в горщиках - як там не є святкова! - нікого не залишить байдужим.
Єдиний мінус рецепта приготування картоплі з грибами в горщиках - блюдо виходить досить калорійне. Так що не зловживайте.
Але якщо ви не боїтеся поправитися - спробуйте картопля і гриби з цибулею перед закладанням в горщики трохи обсмажити в невеликій кількості рослинного масла. Вийде ще смачніше!
- Картопля - 1 кілограм
- Гриби (печериці) - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Вершки - 1 Склянка
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком (перець, мускатний горіх, сушений кріп і т.Д.)
- Сир твердий - 150 грам
Заливаємо вершками вміст кожного горщика.
Запікаємо ще хвилин 10.