Картопля з куркою в горщиках
(покроковий рецепт з фото)
Простий і доступний спосіб, як приготувати картоплю з куркою в горщиках сподобається всім любителям домашньої кухні і ароматних страв, які не займають багато часу і зусиль на їх підготовку. Раджу!
Цей рецепт приготування картоплі з куркою в горщиках добре підходить для випадків, коли після готування страв з курки залишилися частини не зовсім придатні для вживання "в чистому вигляді" - крильця, жилаві частини і т. П. Тут же курка нам потрібна в основному для бульйону, так що філе залиште для іншого випадку. Просте і доступне блюдо для розумних господинь!
1. Картопля моєму і чистимо. Нарізаємо скибочками або брусочками, хто як любить.
2. Овочі також чистимо і подрібнюємо в блендері, або ж трьом на крупній тертці. Цибуля відразу ж обсмажуємо на вершковому маслі, а морквину з'єднаємо з картоплею.
3. Курячі частини, якщо потрібно, размораживаем, і обсмажуємо в тій же сковороді, що і цибуля. (можна навіть разом з ним).
4. Тепер в кожен горщик викладаємо шарами - шар м'яса з цибулею і шар картоплі з морквою. Шар картоплі обов'язково солимо і перчимо.
5. Залишки масла зі сковороди рівномірно розподіляємо по горщикам, і наверх кожного горщика кладемо по одній ложці майонезу або сметани (у мене три горщика, тому і в інгредієнтах майонезу вказано 3 ст. Ложки).
6. Заливаємо чистою водою кожен горщик практично до верху, закриваємо кожен горщик кришечкою і відправляємо в розігріту духовку на годину.
Готово! Звичайно ж, цей простий рецепт картоплі з куркою в горщиках може доповняться і іншими інгредієнтами, наприклад, можна поекспериментувати з додаванням інших овочів, твердого сиру, зелені і спецій на ваш смак. Смачного!
- Картопля - 7 штук
- Цибуля - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Курка - 300 грам
- Майонез - 3 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 20 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Картопля моєму і чистимо. Нарізаємо скибочками або брусочками, хто як любить.
2. Овочі також чистимо і подрібнюємо в блендері, або ж трьом на крупній тертці. Цибуля відразу ж обсмажуємо на вершковому маслі, а морквину з'єднаємо з картоплею.
3. Курячі частини, якщо потрібно, размораживаем, і обсмажуємо в тій же сковороді, що і цибуля. (можна навіть разом з ним).
4. Тепер в кожен горщик викладаємо шарами - шар м'яса з цибулею і шар картоплі з морквою. Шар картоплі обов'язково солимо і перчимо.
5. Залишки масла зі сковороди рівномірно розподіляємо по горщикам, і наверх кожного горщика кладемо по одній ложці майонезу або сметани (у мене три горщика, тому і в інгредієнтах майонезу вказано 3 ст. Ложки).
6. Заливаємо чистою водою кожен горщик практично до верху, закриваємо кожен горщик кришечкою і відправляємо в розігріту духовку на годину.
Готово! Звичайно ж, цей простий рецепт картоплі з куркою в горщиках може доповняться і іншими інгредієнтами, наприклад, можна поекспериментувати з додаванням інших овочів, твердого сиру, зелені і спецій на ваш смак. Смачного!