Рецепт Картопля з куркою в горщиках фото

Картопля з куркою в горщиках
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Овочі, Птах, Картопля, Курка
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Простий і доступний спосіб, як приготувати картоплю з куркою в горщиках сподобається всім любителям домашньої кухні і ароматних страв, які не займають багато часу і зусиль на їх підготовку. Раджу!

Цей рецепт приготування картоплі з куркою в горщиках добре підходить для випадків, коли після готування страв з курки залишилися частини не зовсім придатні для вживання "в чистому вигляді" - крильця, жилаві частини і т. П. Тут же курка нам потрібна в основному для бульйону, так що філе залиште для іншого випадку. Просте і доступне блюдо для розумних господинь!

1. Картопля моєму і чистимо. Нарізаємо скибочками або брусочками, хто як любить.

2. Овочі також чистимо і подрібнюємо в блендері, або ж трьом на крупній тертці. Цибуля відразу ж обсмажуємо на вершковому маслі, а морквину з'єднаємо з картоплею.

3. Курячі частини, якщо потрібно, размораживаем, і обсмажуємо в тій же сковороді, що і цибуля. (можна навіть разом з ним).

4. Тепер в кожен горщик викладаємо шарами - шар м'яса з цибулею і шар картоплі з морквою. Шар картоплі обов'язково солимо і перчимо.

5. Залишки масла зі сковороди рівномірно розподіляємо по горщикам, і наверх кожного горщика кладемо по одній ложці майонезу або сметани (у мене три горщика, тому і в інгредієнтах майонезу вказано 3 ст. Ложки).

6. Заливаємо чистою водою кожен горщик практично до верху, закриваємо кожен горщик кришечкою і відправляємо в розігріту духовку на годину.

Готово! Звичайно ж, цей простий рецепт картоплі з куркою в горщиках може доповняться і іншими інгредієнтами, наприклад, можна поекспериментувати з додаванням інших овочів, твердого сиру, зелені і спецій на ваш смак. Смачного!


  • Картопля - 7 штук
  • Цибуля - 2 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Курка - 300 грам
  • Майонез - 3 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 20 грам
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
Цей рецепт приготування картоплі з куркою в горщиках добре підходить для випадків, коли після готування страв з курки залишилися частини не зовсім придатні для вживання "в чистому вигляді" - крильця, жилаві частини і т. П. Тут же курка нам потрібна в основному для бульйону, так що філе залиште для іншого випадку. Просте і доступне блюдо для розумних господинь!

1. Картопля моєму і чистимо. Нарізаємо скибочками або брусочками, хто як любить.

2. Овочі також чистимо і подрібнюємо в блендері, або ж трьом на крупній тертці. Цибуля відразу ж обсмажуємо на вершковому маслі, а морквину з'єднаємо з картоплею.

3. Курячі частини, якщо потрібно, размораживаем, і обсмажуємо в тій же сковороді, що і цибуля. (можна навіть разом з ним).

4. Тепер в кожен горщик викладаємо шарами - шар м'яса з цибулею і шар картоплі з морквою. Шар картоплі обов'язково солимо і перчимо.

5. Залишки масла зі сковороди рівномірно розподіляємо по горщикам, і наверх кожного горщика кладемо по одній ложці майонезу або сметани (у мене три горщика, тому і в інгредієнтах майонезу вказано 3 ст. Ложки).

6. Заливаємо чистою водою кожен горщик практично до верху, закриваємо кожен горщик кришечкою і відправляємо в розігріту духовку на годину.

Готово! Звичайно ж, цей простий рецепт картоплі з куркою в горщиках може доповняться і іншими інгредієнтами, наприклад, можна поекспериментувати з додаванням інших овочів, твердого сиру, зелені і спецій на ваш смак. Смачного!

Схожі рецепти