Картопля шматочками в рукаві
(покроковий рецепт з фото)
Іноді хочеться простої домашньої їжі без всяких проблем. Картопля, запечена в рукаві, відноситься до категорії страв, які з любов'ю називають "по-домашньому" . Запечена картопля - смачний гарнір!
Пропоную покуштувати смачного, хрусткого картоплі по-домашньому, з апетитною скоринкою і чудовим часниковим ароматом. Ознайомтеся з простим рецептом приготування картоплі шматочками в рукаві - і беріть його на озброєння. Блюдо універсальне, йому знайдеться маса застосувань. Хай щастить!
- Картопля - 1 кілограм
- Часник - 3 зубчики
- Олія соняшникова - 2 Ст. Ложки
- Сіль і перець - За смаком
Якщо ви використовуєте молода картопля, шкірку очищати не потрібно. Просто ретельно промиваємо овочі під водою й нарізаємо шматочками.
Часничок очищаємо і подрібнюємо ножем.
Змішуємо картопля з часником, сіллю і перцем. Також вливаємо трохи масла, перемішуємо.
Перекладаємо все в рукав для запікання, щільно його зав'язуємо. Запікаємо картоплю в духовці 1 час, температура - 190 градусів.
Смачного!