Рецепт Курка шматочками в рукаві фото

Курка шматочками в рукаві
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Птах , Курка
ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви в рукаві
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ділюся своїм класичним рецептом курки шматочками в рукаві! Блюдо швидко готується, не вимагає багато зусиль і фінансових витрат, а вже яким воно виходить смачним і соковитим - не передати!

Опис приготування:

Рецепт приготування курки шматочками в рукаві вам обов'язково сподобається! важливо пам'ятати: чим більше шматки, тим довше курка повинна готуватися. Я ось шматки готувала великі, тому запікала годину. Якщо ви курочку поріже дрібно, тоді запікати можна 30-40 хвилин від сили!

  • Курка - 700 грам (у мене куряча"збірна" - ніжки, крила, грудинка и т.Д.)
  • Часник - 3 зубчики
  • Спеції - За смаком
курка шматочками в рукаві - фото крок 1
1. Курку (якщо у вас ціла пташка) обробляв на шматочки. Запікати краще середніми шматочками, тому я просто поділяю курку на"складові" - крила, стегна і т.Д. Солимо і натираємо спеціями кожен шматочок. Ми залишаємо трохи"відпочити" .
курка шматочками в рукаві - фото крок 2
2. Пакет для запікання зауважимо з одного кінця. Розміщуємо в нього шматочки курки. Часник тиснемо через прес, засунувши руку в пакет: так навіть найдрібніші бризки часникового соку нікуди не підуть.
курка шматочками в рукаві - фото крок 3
3. Зауважимо другий край пакета. Zapekaem близько години при 170-180 градусах в духовці. Якщо пакет здувся міхуром, акуратно проткніть його зверху. Сік при цьому не повинен витекти на деко.
курка шматочками в рукаві - фото крок 4
4. Приблизно за 10 хвилин до кінця готування верх пакету надірвися, як би"звільняючи" верхівки курячих шматочків, щоб вони подрумянились. У підсумку ось таких отримаємо рум'яних красенів!

Схожі рецепти