Свинина шматочками в рукаві
(покроковий рецепт з фото)
Не знаю, що приготувати на вечерю чи обід без зайвого клопоту? Пропоную вам відмінну ідею - простий рецепт свинини шматочками в рукаві з цибулею і ароматними спеціями.
Нескладний, апетитний і корисний варіант, як приготувати м'ясо. Цей простий рецепт свинини шматочками в рукаві можна доповнювати будь-якими спеціями і овочами за смаком. Таке м'ясо прекрасно підійде до будь-якого гарніру, а також - до салату.
- М'ясо - 650-700 грам
- Цибулина - 2-3 штук
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Сік лимона - 3-4 Ст. Ложок
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
1. М'ясо вимийте і висушіть трохи. Використовувати в приготуванні свинини шматочками в рукаві краще м'якоть з невеликими сальними прошарками, щоб було не дуже сухо, але і не дуже жирно.
2. Наріжте невеликими шматочками. Додати сіль, поперчіть за смаком, додайте спеції. В даному випадку - це паприка і коріандр, але можете взяти будь-які, які вам до душі. Ретельно обваляйте м'ясо в приправах.
3. Цибулину очистіть і наріжте тонкими півкільцями. При бажанні можете доповнити цей простий рецепт свинини шматочками в рукаві часником, морквою або солодким перцем, наприклад.
4. Викладіть цибулю в невелику мисочку. Додайте трохи солі і цукру. Потім злегка розімніть його руками, щоб утворився сік.
5. До цибулі викладіть м'ясо, додайте трохи соку лимона. Ідеальний варіант - дати свинині провести в маринаді хоча б пару годин. Але якщо часом ви не маєте, то можна відразу приступати до запікання.
6. Перекладіть м'ясо в пакет, щільно защипніть краю. Викладіть на деко або у жароміцних форму. У духовці свинина шматочками в рукаві в домашніх умовах проведе близько 1 годину. Потім пакет потрібно акуратно розрізати і подавати блюдо до столу.