Рецепт Картопля по домашньому фото

Картопля по домашньому
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Картопля
Вегетаріанське харчування
На обід , На полуденок
Гарніри
Кількість порцій: 3-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ділюся рецептом, як приготувати картоплю по домашньому без задіяння безлічі кухонних пристосувань типу аерогрилю і т.Д. Тут же все просто, швидко і економно, а результат той же! смачно!

Опис приготування:

Пропоную вам ознайомитися з рецептом приготування картоплі по-домашньому, страви хоч і жірновато, але такого смачного! дійсно, таку картоплю ви просто зобов'язані навчитися готувати, адже він смачний і сам по собі, і як гарнір до м'ясних або овочевих страв.

Як приготувати картоплю по домашньому:

1. Картопля моєму щіткою, адже чистити ми його не будемо. Розрізаємо кожну картоплину на 4 частини вздовж, і складаємо в окрему миску.

2. Картоплю в мисці трохи солимо і перемішуємо.

3. В окремій мисці змішайте приблизно в рівних пропорціях сіль, перець і спеції. Залийте все це рослинним маслом.

4. Часник чистимо і тиснемо в мисочку до нашого соусу.

5. Кріп миємо й подрібнюємо в блендері, або ж нарізаємо дрібненько вручну. Теж додамо до маслу зі спеціями.

6. Тепер картопля по частинах кидаємо в миску з соусом і рівномірно його там обвалюють, щоб сіль і спеції рівномірно розподілилися.

7. Деко застилає фольгою для запікання, і туди викладаємо картопля неочищеної стороною вниз. Накриваємо деко фольгою, і відправимо в духовку на 40 хвилин.

8. Після цього часу фольгу знімаємо, картопля перемішаємо, і відправимо запікатися ще на деякий час, поки не з'явиться саме та ароматна кірочка, яку всі так люблять.

Готово! подавайте, прикрасивши зеленню, зі сметаною, або ж як гарнір до будь-яких страв з м'яса, риби або овочів.


  • Картопля - 1 кілограм
  • Часник - 4 зубчики
  • Кріп - 100 грам
  • Масло рослинне - 100 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Спеції - За смаком
Пропоную вам ознайомитися з рецептом приготування картоплі по-домашньому, страви хоч і жірновато, але такого смачного! дійсно, таку картоплю ви просто зобов'язані навчитися готувати, адже він смачний і сам по собі, і як гарнір до м'ясних або овочевих страв.

Як приготувати картоплю по домашньому:

1. Картопля моєму щіткою, адже чистити ми його не будемо. Розрізаємо кожну картоплину на 4 частини вздовж, і складаємо в окрему миску.

2. Картоплю в мисці трохи солимо і перемішуємо.

3. В окремій мисці змішайте приблизно в рівних пропорціях сіль, перець і спеції. Залийте все це рослинним маслом.

4. Часник чистимо і тиснемо в мисочку до нашого соусу.

5. Кріп миємо й подрібнюємо в блендері, або ж нарізаємо дрібненько вручну. Теж додамо до маслу зі спеціями.

6. Тепер картопля по частинах кидаємо в миску з соусом і рівномірно його там обвалюють, щоб сіль і спеції рівномірно розподілилися.

7. Деко застилає фольгою для запікання, і туди викладаємо картопля неочищеної стороною вниз. Накриваємо деко фольгою, і відправимо в духовку на 40 хвилин.

8. Після цього часу фольгу знімаємо, картопля перемішаємо, і відправимо запікатися ще на деякий час, поки не з'явиться саме та ароматна кірочка, яку всі так люблять.

Готово! подавайте, прикрасивши зеленню, зі сметаною, або ж як гарнір до будь-яких страв з м'яса, риби або овочів.

Схожі рецепти