Картопля по домашньому
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся рецептом, як приготувати картоплю по домашньому без задіяння безлічі кухонних пристосувань типу аерогрилю і т.Д. Тут же все просто, швидко і економно, а результат той же! смачно!
Пропоную вам ознайомитися з рецептом приготування картоплі по-домашньому, страви хоч і жірновато, але такого смачного! дійсно, таку картоплю ви просто зобов'язані навчитися готувати, адже він смачний і сам по собі, і як гарнір до м'ясних або овочевих страв.
Як приготувати картоплю по домашньому:
1. Картопля моєму щіткою, адже чистити ми його не будемо. Розрізаємо кожну картоплину на 4 частини вздовж, і складаємо в окрему миску.
2. Картоплю в мисці трохи солимо і перемішуємо.
3. В окремій мисці змішайте приблизно в рівних пропорціях сіль, перець і спеції. Залийте все це рослинним маслом.
4. Часник чистимо і тиснемо в мисочку до нашого соусу.
5. Кріп миємо й подрібнюємо в блендері, або ж нарізаємо дрібненько вручну. Теж додамо до маслу зі спеціями.
6. Тепер картопля по частинах кидаємо в миску з соусом і рівномірно його там обвалюють, щоб сіль і спеції рівномірно розподілилися.
7. Деко застилає фольгою для запікання, і туди викладаємо картопля неочищеної стороною вниз. Накриваємо деко фольгою, і відправимо в духовку на 40 хвилин.
8. Після цього часу фольгу знімаємо, картопля перемішаємо, і відправимо запікатися ще на деякий час, поки не з'явиться саме та ароматна кірочка, яку всі так люблять.
Готово! подавайте, прикрасивши зеленню, зі сметаною, або ж як гарнір до будь-яких страв з м'яса, риби або овочів.
- Картопля - 1 кілограм
- Часник - 4 зубчики
- Кріп - 100 грам
- Масло рослинне - 100 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Спеції - За смаком
Як приготувати картоплю по домашньому:
1. Картопля моєму щіткою, адже чистити ми його не будемо. Розрізаємо кожну картоплину на 4 частини вздовж, і складаємо в окрему миску.
2. Картоплю в мисці трохи солимо і перемішуємо.
3. В окремій мисці змішайте приблизно в рівних пропорціях сіль, перець і спеції. Залийте все це рослинним маслом.
4. Часник чистимо і тиснемо в мисочку до нашого соусу.
5. Кріп миємо й подрібнюємо в блендері, або ж нарізаємо дрібненько вручну. Теж додамо до маслу зі спеціями.
6. Тепер картопля по частинах кидаємо в миску з соусом і рівномірно його там обвалюють, щоб сіль і спеції рівномірно розподілилися.
7. Деко застилає фольгою для запікання, і туди викладаємо картопля неочищеної стороною вниз. Накриваємо деко фольгою, і відправимо в духовку на 40 хвилин.
8. Після цього часу фольгу знімаємо, картопля перемішаємо, і відправимо запікатися ще на деякий час, поки не з'явиться саме та ароматна кірочка, яку всі так люблять.
Готово! подавайте, прикрасивши зеленню, зі сметаною, або ж як гарнір до будь-яких страв з м'яса, риби або овочів.