Рецепт Картопля «Ганна» фото

Картопля «Ганна»
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі, Молочні продукти, Картопля, Вершкове масло
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Картопля "анна" - класичне французьке блюдо. Готувати його зовсім не складно, адже це блюдо просте і цілком доступно кожному. Картопля виходить дуже ніжним, з вершковим смаком і з скоринкою.

Коли ми згадуємо про французьку кухню, то чому то завжди говоримо про дорогі стравах. Але картопля "анна" хоч і класичне французьке блюдо, але цілком по кишені приготувати кожному. Інгредієнтів для нього потрібно зовсім небагато і продукти ці не дорогі. Картопля виходить неймовірно ніжним, з вершковим смаком і з підсмаженою апетитною скоринкою. Хочете дізнатися, як приготувати картоплю "анна"? Тоді читаємо рецепт і готуємо смачне блюдо для своїх рідних.

  • Картопля - 1 кілограм
  • Вершкове масло - 130 грам
  • Сіль - 1/4 чайних ложки (за смаком)
  • Чорний мелений перець - 2-3 Щепоток (за смаком)
  • Зелень - 1/2 пучка
картопля
1. Для цієї страви краще брати великий картопля. Його необхідно почистити і помити.
картопля
2. Потім нарізаємо його тонкими кружечками, де до 2-3 мм завтовшки.
картопля
3. Форму для запікання щедро змащуємо вершковим маслом.
картопля
4. Потім викладаємо картопляні кружечки в форму "внахлест" .
картопля
5. Тепер нам необхідно розтопити масло.
картопля
6. Кожен картопляний шар солимо, перчимо до смаку і змащуємо розтопленим маслом. Відправляємо форму в духовку, розігріту до 180 градусів на 1 час.
картопля
7. Готову картоплю "анна" перевертаємо на плоске блюдо і посипаємо дрібно нарізаною зеленню.

Схожі рецепти