Карбонат (м'ясо в духовці)
(покроковий рецепт з фото)
На святковий обід або вечерю пропоную вам чудовий варіант гарячого блюда, яке точно вразить своїм смаком і зовнішнім виглядом всіх домашніх і гостей. Ніжна апетитна свинина, пальчики оближеш!
Поспішаю поділитися з вами класної ідеєю, як приготувати карбонат (м'ясо в духовці) з ароматними спеціями і часточками яблука. Блюдо дійсно дуже смачне і апетитне. Подавати до столу його можна з соусом до смаку, гарніром або овочами, наприклад. Підготовчий процес займає зовсім небагато часу, так що це відмінний варіант для зайнятих господинь.
- Свинячий карбонат - 600-700 грам
- Яблуко - 1 штука
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль і спеції - За смаком (перець, розмарин, базилік і т. Д.)
- Сухе вино - 100 мілілітрів (біле або червоне)
- Сало - 6-8 скибочок (по бажанню)
1. Ось такий набір інгредієнтів потрібно мати під рукою, щоб повторити рецепт в домашніх умовах. М'ясо вимийте, обсушити і зробіть надрізи, але не до кінця.
2. Натріть сіллю з усіх боків. Можна за смаком додати часник.
3. Вимийте, обсушити і наріжте тонкими скибочками сало і яблуко.
4. У отримані отвори викладіть яблука і сало. Поперчіть, додайте спеції за смаком.
5. На дно жароміцної форми налийте олію і викладіть карбонат. Надішліть в розігріту духовку.
6. При температурі 200 градусів запікайте хвилин 40, після полийте сухим вином і відправте назад в духовку запікатися до готовності.