Рецепт Карбонат (м'ясо в духовці) фото

Карбонат (м'ясо в духовці)
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо, Свинина
Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл, День народження, 23 лютого
Гарячі страви

На святковий обід або вечерю пропоную вам чудовий варіант гарячого блюда, яке точно вразить своїм смаком і зовнішнім виглядом всіх домашніх і гостей. Ніжна апетитна свинина, пальчики оближеш!

Поспішаю поділитися з вами класної ідеєю, як приготувати карбонат (м'ясо в духовці) з ароматними спеціями і часточками яблука. Блюдо дійсно дуже смачне і апетитне. Подавати до столу його можна з соусом до смаку, гарніром або овочами, наприклад. Підготовчий процес займає зовсім небагато часу, так що це відмінний варіант для зайнятих господинь.

  • Свинячий карбонат - 600-700 грам
  • Яблуко - 1 штука
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Сіль і спеції - За смаком (перець, розмарин, базилік і т. Д.)
  • Сухе вино - 100 мілілітрів (біле або червоне)
  • Сало - 6-8 скибочок (по бажанню)
карбонат (м'ясо в духовці) - фото крок 1
1. Ось такий набір інгредієнтів потрібно мати під рукою, щоб повторити рецепт в домашніх умовах. М'ясо вимийте, обсушити і зробіть надрізи, але не до кінця.
карбонат (м'ясо в духовці) - фото крок 2
2. Натріть сіллю з усіх боків. Можна за смаком додати часник.
карбонат (м'ясо в духовці) - фото крок 3
3. Вимийте, обсушити і наріжте тонкими скибочками сало і яблуко.
карбонат (м'ясо в духовці) - фото крок 4
4. У отримані отвори викладіть яблука і сало. Поперчіть, додайте спеції за смаком.
карбонат (м'ясо в духовці) - фото крок 5
5. На дно жароміцної форми налийте олію і викладіть карбонат. Надішліть в розігріту духовку.
карбонат (м'ясо в духовці) - фото крок 6
6. При температурі 200 градусів запікайте хвилин 40, після полийте сухим вином і відправте назад в духовку запікатися до готовності.

Схожі рецепти