Карбонат
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам захотілося шматок жирного і ситного м'яса, тоді не відмовляйте собі і зробіть його за рецептом, як приготувати карбонат. Його подають холодним або гарячим, з шматочком хліба або з гарніром.
Карбонат можна подати як закуску або як основного м'ясної страви. Смак готового домашнього продукту не зрівняється з тим, що продають в магазині під його виглядом. Його можна довго зберігати в холодильнику і використовувати при необхідності.
- Корейка свиняча - 0, 8 кілограма
- Часник - 3 зубчики
- Майонез - 100 грам
- Лавровий лист - 2 штуки
- Сіль, перець - За смаком
1
М'ясо гарненько вимийте і витріть серветками, викладіть його на обробну дошку.
2
Очистіть часник і 2 зубчики подрібніть, а залишився наріжте тонким пластинками.
3
Зробіть в м'ясі проколи гострим ножем (10-20 штук), потім натріть м'ясо сіллю і перцем, подрібненим часником. У кілька проколів вставте пластинки часнику.
4
Змастіть м'ясо майонезом і викладіть поверх лавровий лист, загорніть його у фольгу і відправте в холодильник на ніч.
5
Через необхідний час дістаньте м'ясо, оберніть ще в один шар фольги і викладіть на деко, запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці близько 90 хвилин.
6
Видаліть м'ясо з духовки і розгорніть фольгу, злийте сік, що утворився і остудіть його трохи, потім наріжте шматочками і подавайте до столу.