Карбонат зі свинини в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Хочете приготувати пікантний, неймовірно апетитний і ніжний карбонат зі свинини в духовці в домашніх умовах? Тоді поспішаю поділитися з вами дуже класним і зовсім нескладним рецептом.
Якщо ви вирішили повторити цей рецепт приготування карбонату зі свинини в духовці на своїй кухні, то рекомендую замаринувати м'ясо попередньо на ніч або навіть на добу. Поєднання перцю чилі і соку лайма додає м'ясу неймовірний смак і приголомшливу текстуру. Подавати до столу його можна в якості гарячого блюда з гарніром або овочами, а також як м'ясну закуску, наприклад.
- М'ясо - 1 кілограм
- Перець чилі - За смаком
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Лимон або вапно - 1 штука
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Часник - 2-5 зубчиків
1. Для початку потрібно зробити маринад. Часник очистіть і пропустіть через прес. Додайте соєвий соус, перець чилі, 1 ложку оливкової олії. Вимийте і висушіть лайм, вичавіть з нього сік. Все як слід перемішайте.
2. М'ясо вимийте і висушіть трохи, викладіть в маринад. Залиште в холодильнику мінімум на 3-4 годину, але краще не менше, ніж 10. За цей час можна перевертати м'ясо, щоб воно рівномірно просочувалося маринадом.
3. Після того як м'ясо просочилося, розігрійте духовку до 180 градусів. Підготуйте сковороду з невеликою кількістю масла. Розжарити її як слід.
4. Викладіть карбонат на сковороду.
5. На сильному вогні обсмажте його до скориночки з двох сторін.
6. Викладіть на деко або на решітку. Використовуючи пензлик, змастіть маринадом (також в процесі запікання карбонат зі свинини в духовці в домашніх умовах можна продовжувати змащувати)
7. Випікайте хвилин 20, а потім зменшіть температуру до 160 градусів і залиште до повної готовності.
8. Ось і весь секрет, як приготувати карбонат зі свинини в духовці. Красиво і дуже смачно!