Рецепт Свинячий карбонат фото

Свинячий карбонат
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 10
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Свинячий карбонат є великий цілісний шматок вирізки, який запікають найрізноманітнішими способами. Такий варіант приготування м'яса вперше з'явився у Франції. Пропоную приготувати!

Опис приготування:

Свинячий карбонат можна вибрати на кісточці, а можна використовувати м'якоть. Щоб м'ясо було смачним і ароматним, обов'язково слід додати до нього спеції. Найчастіше кулінари використовують різні мелені перці або перці горошком, сіль, цукор, лавр, каррі, хміль-сунелі, мускатний горіх і сушені трави. Мій рецепт, як приготувати свинячий карбонат, читайте нижче.

  • Свинина - 1 кілограм
  • Спеції - 1 Ст. Ложка
  • Яблуко - 3 штуки
  • Сіль - 2 чайних ложки
  • Французька гірчиця - 2 Ст. Ложки
свинячий карбонат - фото крок 1
Для приготування свинячого карбонату нам необхідно взяти ідеальний і рівний шматок вирізки з невеликим вмістом свинячого сала.Такое м'ясо зазвичай використовують для приготування відбивних або стейка.
свинячий карбонат - фото крок 2
М'ясо потрібно добре вимити. Саме м'ясо наколювати не потрібно. Шматочок має бути цілісним. З усіх боків натріть м'ясо спеціями. Для приготування карбонату візьміть червону мелену паприку, червоний гострий перець, чорний мелений перець і трохи меленого чилі.
свинячий карбонат - фото крок 3
Добре натріть м'ясо з усіх боків сіллю і спеціями. Залиште м'ясо на 2 години в холодильнику промаринуватися в спеціях.
свинячий карбонат - фото крок 4
Лист фольги складіть втричі. Солодке соковите яблуко потрібно нарізати на тонкі часточки, викладіть їх на фольгу. На подушку з яблук ми укладемо карбонат.
свинячий карбонат - фото крок 5
На шар яблук покладіть підготовлене м'ясо. Зверху м'ясо натріть гірчицею з зернами.
свинячий карбонат - фото крок 6
Решта яблука укладете зверху на м'ясо.
свинячий карбонат - фото крок 7
Новим листом фольги накрийте м'ясо, щільно защипніть краю. Розігрійте духовку до 220 градусів. Випікайте м'ясо в духовці 1, 5 годину.
свинячий карбонат - фото крок 8
Подайте м'ясо до столу злегка остигнув. Ніжне м'ясо, ароматне і в міру пряна подано до вашого столу.

Схожі рецепти