Карбонат в фользі
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви вважаєте, що зі свинини виходять тільки жирні і дуже калорійні страви, я пропоную вам спробувати цей простий рецепт карбонату в фользі, я думаю, ваша думка про це м'ясі зміниться.
Останнім часом я почала стежити за своїм здоров'ям і відмовлятися від жирної їжі, тому свинини в моєму раціоні зараз практично немає. Однак цей рецепт приготування карбонату в фользі я до сих пір використовую досить часто, адже з ним м'ясо виходить неймовірно соковите і ніжне. Свинину для такого карбонату необхідно підбирати практично без жирового прошарку, тоді і блюдо вийде не тільки дуже апетитне, але і вельми низькокалорійне. І не бійтеся, що карбонат в фользі в домашніх умовах вийде сухим або жорстким, завдяки самій фользі і додаванню яблук, м'ясо виходить приголомшлива.
- Карбонат свинячий - 900 грам (охолоджений)
- Яблуко - 200 грам
- Гірчиця zernistaya - 2 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком (перець чорний мелений, приправа для свинини, сушені трави)
- Сіль - За смаком
Для початку ми промиваємо яблуко, видаляємо з нього серцевину і нарізаємо яблуко досить тонкими пластинками.
М'ясо промиваємо ретельно під проточною водою, висушуємо його за допомогою паперових серветок і натираємо свинину з усіх боків спеціями і сіллю.
Обмащуємо карбонат зернистої гірчицею.
На столі розстеляємо лист фольги і викладаємо м'ясо в його середину.
З боків і зверху карбонату викладаємо скибочки яблука.
Тепер щільно загортаємо м'ясо у фольгу так, щоб не було ніяких дірочок, і викладаємо отриманий конвертик на деко. Карбонат необхідно запікати при 180 градусах протягом 1, 5 годин.
Через півтори години ми витягуємо м'ясо з духовки, розгортаємо фольгу і даємо карбонату трохи охолонути, потім нарізаємо його на скибочки.
Перекладаємо готову страву на тарілку, поливаємо його утворився на дні фольги соусом і подаємо карбонат до столу. Приємного всім апетиту!