Карбонара з куркою і грибами
(покроковий рецепт з фото)
Карбонара з куркою і грибами - справжній "свято для живота"! Паста виходить дуже насиченою і апетитною, Саме те, що потрібно для гарної вечері! Тільки не прогадаєте!
До вашої уваги - класичний рецепт приготування карбонара з куркою і грибами. Куряче філе можна замінити традиційним для італійців беконом. В іншому все просто. Готова паста карбонара подається до столу гарячою. По бажанню, присипте пасту тертим сиром і прикрасьте листям базиліка. Хай щастить!
- Спагеті - 300 грам
- Яйця - 2 штуки
- Куряче філе - 200 грам (можна бекон)
- Гриби - 200 грам
- Сир пармезан - 70 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Натріть на дрібній тертці сир. Додайте яйця.
Приправити сіллю і poperčite, збийте до однорідності.
На рослинному або вершковому маслі обсмажуємо куряче філе, порізане кубиками. Злегка обсмажити, витягаємо філе на тарілку. У тій же сковороді обсмажуємо грибочки, додавши роздавлений часник.
Пасту відварити до готовності, потім відкиньте на друшляк. Поверніть пасту в каструлю, додайте яйце збите з сиром, куряче філе і гриби. Ретельно все перемішайте і поставте на повільний вогонь. Томмі karbonaru 25-30 хвилин.
Смачного!