Рецепт Карбонара з куркою і грибами фото

Карбонара з куркою і грибами
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Птах, Курка, Гриби
Пісні страви, Веганські страви
На вечерю
Гарячі страви, Макаронні вироби, Спагеті

Карбонара з куркою і грибами - справжній "свято для живота"! Паста виходить дуже насиченою і апетитною, Саме те, що потрібно для гарної вечері! Тільки не прогадаєте!

До вашої уваги - класичний рецепт приготування карбонара з куркою і грибами. Куряче філе можна замінити традиційним для італійців беконом. В іншому все просто. Готова паста карбонара подається до столу гарячою. По бажанню, присипте пасту тертим сиром і прикрасьте листям базиліка. Хай щастить!

  • Спагеті - 300 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Куряче філе - 200 грам (можна бекон)
  • Гриби - 200 грам
  • Сир пармезан - 70 грам
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
карбонара з куркою і грибами - фото крок 1
Натріть на дрібній тертці сир. Додайте яйця.
карбонара з куркою і грибами - фото крок 2
Приправити сіллю і poperčite, збийте до однорідності.
карбонара з куркою і грибами - фото крок 3
На рослинному або вершковому маслі обсмажуємо куряче філе, порізане кубиками. Злегка обсмажити, витягаємо філе на тарілку. У тій же сковороді обсмажуємо грибочки, додавши роздавлений часник.
карбонара з куркою і грибами - фото крок 4
Пасту відварити до готовності, потім відкиньте на друшляк. Поверніть пасту в каструлю, додайте яйце збите з сиром, куряче філе і гриби. Ретельно все перемішайте і поставте на повільний вогонь. Томмі karbonaru 25-30 хвилин.
карбонара з куркою і грибами - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти