Рецепт Карбонара з грибами фото

Карбонара з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо , Молочні продукти , Макарони , Гриби , Печериці
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Карбонара з грибами дуже просте і смачне блюдо. Італійська кухня не вибаглива і доступна кожному бажаючому до неї доторкнутися. Рецепт прекрасної пасти до вашого столу.

Опис приготування:

Спагеті варіть, так щоб вони залишалися в стані"альденте" , тобто трохи недовареними і твердими. У каструлю додайте рослинне масло, щоб спагетті не злипалися. Бекон цілком замінюється шинкою. Подавати, тільки попередньо присипавши пармезаном. Рецепт приготування карбонара з грибами простий і не примхливий, приступимо.

  • Спагеті - 250 грам
  • Бекон - 150 грам
  • Печериці - 150 грам
  • Вершки - 200 грам(20%)
  • Сир твердий - 200 грам (пармезан)
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Базилік - 1 щіпка
карбонара з грибами - фото крок 1
Для початку поставте вариться спагетті.
карбонара з грибами - фото крок 2
Нарізаємо бекон тонкими смужками. Нарізаємо печериці. Все обсмажуємо на сковороді.
карбонара з грибами - фото крок 3
Коли гриби з беконом подрумянились, вливаємо в них вершки. Перемішуємо і робимо вогонь менше. Чекаємо поки вершки стане густим.
карбонара з грибами - фото крок 4
Змішайте соус з звареними макаронами, додайте базилік. Викладіть на тарілку.
карбонара з грибами - фото крок 5
Зверху присипати пармезаном і подавати до столу. Смачного!

Схожі рецепти