Карбонара з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Карбонара з грибами дуже просте і смачне блюдо. Італійська кухня не вибаглива і доступна кожному бажаючому до неї доторкнутися. Рецепт прекрасної пасти до вашого столу.
Спагеті варіть, так щоб вони залишалися в стані "альденте", тобто трохи недовареними і твердими. У каструлю додайте рослинне масло, щоб спагетті не злипалися. Бекон цілком замінюється шинкою. Подавати, тільки попередньо присипавши пармезаном. Рецепт приготування карбонара з грибами простий і не примхливий, приступимо.
- Спагеті - 250 грам
- Бекон - 150 грам
- Печериці - 150 грам
- Вершки - 200 грам(20%)
- Сир твердий - 200 грам (пармезан)
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Базилік - 1 щіпка
Для початку поставте вариться спагетті.
Нарізаємо бекон тонкими смужками. Нарізаємо печериці. Все обсмажуємо на сковороді.
Коли гриби з беконом подрумянились, вливаємо в них вершки. Перемішуємо і робимо вогонь менше. Чекаємо поки вершки стане густим.
Змішайте соус з звареними макаронами, додайте базилік. Викладіть на тарілку.
Зверху присипати пармезаном і подавати до столу. Смачного!