Карась на грилі
(покроковий рецепт з фото)
Риба, як і м'ясо, відмінно підійде для посиденьок біля вогнища на природі. Завдяки покрокової інструкції з фотографіями ви дізнаєтеся рецепт, як приготувати карась на грилі. Запевняємо, буде дуже смачно.
На грилі можна приготувати будь-яку рибу. В даному випадку використовували звичайних і доступних карасів, яких можна наловити або купити в найближчому магазині. Рибка всередині виходить дуже ніжною, а зовні покрита хрусткою бурштинової скоринкою.
- Карась - 3 штуки
- Соняшникова олія - 50 мілілітрів
- Соєвий соус - 50 мілілітрів
- Лимон - 0, 5 штуки
- Приправи - 0, 5 чайних ложки

1. Рибку чистимо від луски і очищаємо від нутрощів, гарненько промиваємо.

2. Робимо маринад: в мисці змішуємо соняшникова олія з соєвим соусом, додаємо приправи. Лимон ретельно миємо, razrezaem з 2 частини і видавлюємо в миску до суміші 1 половинку, перемішуємо.

3. Отриманим маринадом натираємо рибу всередині і зовні, залишилася сумішшю заливаємо рибу, залишаємо її на півгодини.

4. Для обсмажування риби використовуємо або сковороду-гриль, або ж відкритий гриль. З кожного боку утримуємо рибу по 5-7 хвилин, в залежності від її розміру. Смачного!