Рецепт Карась на грилі фото

Карась на грилі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Карась
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю , На природу
Гарячі страви
Кількість порцій: 3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Риба, як і м'ясо, відмінно підійде для посиденьок біля вогнища на природі. Завдяки покрокової інструкції з фотографіями ви дізнаєтеся рецепт, як приготувати карась на грилі. Запевняємо, буде дуже смачно.

Опис приготування:

На грилі можна приготувати будь-яку рибу. В даному випадку використовували звичайних і доступних карасів, яких можна наловити або купити в найближчому магазині. Рибка всередині виходить дуже ніжною, а зовні покрита хрусткою бурштинової скоринкою.

  • Карась - 3 штуки
  • Соняшникова олія - 50 мілілітрів
  • Соєвий соус - 50 мілілітрів
  • Лимон - 0, 5 штуки
  • Приправи - 0, 5 чайних ложки
карась на грилі - фото крок 1
1. Рибку чистимо від луски і очищаємо від нутрощів, гарненько промиваємо.
карась на грилі - фото крок 2
2. Робимо маринад: в мисці змішуємо соняшникова олія з соєвим соусом, додаємо приправи. Лимон ретельно миємо, razrezaem з 2 частини і видавлюємо в миску до суміші 1 половинку, перемішуємо.
карась на грилі - фото крок 3
3. Отриманим маринадом натираємо рибу всередині і зовні, залишилася сумішшю заливаємо рибу, залишаємо її на півгодини.
карась на грилі - фото крок 4
4. Для обсмажування риби використовуємо або сковороду-гриль, або ж відкритий гриль. З кожного боку утримуємо рибу по 5-7 хвилин, в залежності від її розміру. Смачного!

Схожі рецепти