Рецепт Карамель «Петушки» фото

Карамель «Петушки»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Карамель
Дієтичне харчування
Для дітей , Десерт
Десерти , Цукерки
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Смак цього льодяника знайомий з дитинства. Хочете освіжити свої спогади і побалувати близьких натуральними солодощами? Тоді рецепт приготування карамелі"Петушок" - для вас.

Опис приготування:

При наявності спеціальної форми приготувати карамель"Петушок" в домашніх умовах може навіть дитина. При бажанні рецепт можна доповнити харчовими барвниками, зробивши льодяники різнокольоровими.

  • Цукор - 8 Ст. Ложок
  • Вода - 1 Ст. Ложка
  • Оцет яблучний - 1 Ст. Ложка
карамель
1. У невелику каструльку або сотейник всипте цукор.
карамель
2. Додайте чисту воду кімнатної температури.
карамель
3. Додати 6% оцет.
карамель
4. Ретельно перемішайте всі ще до того, як відправите варитися.
карамель
5. Надішліть на вогонь. Потрібно постійно помішувати, щоб цукор рівномірно розчинявся. В рецепт приготування карамелі"Петушок" можна додати будь-який харчовий барвник або ароматизатор.
карамель
6. Варити карамель потрібно на сильному вогні. Тут є один нюанс: чим довше вона вариться, тим більш насиченим буде колір льодяників. Якщо ви віддаєте перевагу світлі і прозорі, потрібно вчасно зняти каструлю з вогню.
карамель
7. Потім відразу розлити по формах, попередньо змастивши їх як слід рослинним маслом без запаху. Помістіть в центр палички. Карамель"Петушок" в домашніх умовах повинна залишитися в формі до повного охолодження.

Схожі рецепти