Капуста з м'ясом і картоплею в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Чудовий варіант обіду або вечері для всієї родини! З молодою картоплею і свіжою капустою виходить надзвичайно смачно і головне - просто в приготуванні! Пригощайтеся!
М'ясо для приготування страви можете взяти будь-який, потрібно лише орієнтуватися на час його приготування! Якщо це яловичина, то попереднє приготування потрібно збільшити за часом. Крім зазначених овочів можете додати болгарський перець або стручкову квасолю. А я розповім вам докладно, як приготувати капусту з м'ясом і картоплею в мультиварці.
- Капуста білокачанна - 300 грам
- Картопля - 400 грам
- Свинина - 400 грам (або інше м'ясо)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок
- Зелень - За смаком (петрушка, кріп)
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Овочі очистіть і помийте.
Увімкніть мультиварку на режим "випічка" або "жарко & Quot. Налийте в чашу соняшникову олію і обсмажте нарізаний кубиками цибулю до прозорості, потім додайте нарізану невеликими брусочками моркву і обсмажте до напівготовності.
Потім до овочів додайте помиті і нарізане середніми шматочками м'ясо, обсмажте близько 10 хвилин помішуючи.
Додати сіль за смаком, додайте близько 100 мл. Води і продовжуйте готувати під кришкою ще 7-10 хвилин.
Тим часом наріжте картоплю брусочками, а капусту наріжте не надто крупно. Після закінчення часу додайте овочі в мультиварку. Влийте ще близько 100 мл. Води і тушкуйте під кришкою 15-17 хвилин. Пару раз перемішайте лопаткою.
В останню чергу додаємо нарізану кубиками помідор, рубаний часник з зеленню і томатну пасту. Все перемішайте, сіль за смаком, готуйте 5-7 хвилин. Потім залиште мультиварку на режимі "підігрів" ще 10 хвилин із закритою кришкою! Блюдо готово!
Смачного!