Капуста з м'ясом і грибами в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Це повноцінне, ситне і смачне блюдо! Приготувати капусту в мультиварці дуже просто. Вона сама все зробить. Готуємо?
Овочі обов'язково повинні бути присутніми в раціоні. Їх можна готувати різними способами. Гасіння - один з них. І, при наявності мультиварки, цей процес дуже спрощується. Капуста і м'ясо - ідеальне поєднання!
- Капуста - 1 штук (коб)
- М'ясо - 300 грам
- Гриби лісові - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штук
- Морква - 1 штук
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
Включіть в мультиварці режим "жарка" і складіть в чашу дрібно нарізане м'ясо. Обсмажте хвилин 5-7.
Потім додайте до м'яса подрібнені цибулю і моркву.
Додайте гриби і продовжуйте смажити ще 2-3 хвилини все разом.
Потім додайте нашатковану капусту і включіть режим "гасіння" з 1 час.
Хвилин через 30 від початку гасіння додайте томатну пасу, сіль і спеції. Можна це все додавати і відразу, але буде не зручно перемішувати, так як капуста буде до верху. А при 30 хвилин гасіння капуста зменшиться в обсязі і все відмінно перемішається.
Дуже смачно як в гарячому, так і в холодному вигляді.
Смачного!
Смачного!