Капуста з м'ясом в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Страви з доступною капусти не тільки смачні, але і корисні, саме тому вони користуються в нашій родині особливою популярністю. Пропоную вашій увазі прсото рецепт капсти з м'ясом в мультиварці.
Погодьтеся, класичний рецепт капусти з м'ясом в мультиварці обов'язково потрібно зберегти у своїй кухонної книзі, адже страва не тільки смачне, але і корисне, та й готувати його нескладно. Сподіваюся, вам сподобається, і ви будете готувати його не один раз. Отже, розповідаю і демонструю фотками, як приготувати капусту з м'ясом в мультиварці!
- Капуста - 1 кілограм
- Свинина - 500 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 2 штуки
- Рослинна олія - 50 грам
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець, спеції - 1 За смаком
- Лавровий лист - 2 штуки
- Паприка - 1 штука
1. Цибуля чистий, моєму під холодною водою, нарізаємо півкільцями.
2. Морква чистим, моєму, натераем на крупній тертці.
3. Паприку чистимо від насіння, моєму, нарізаємо смужками або кубиками.
4. Включаємо мультиварку, режим "випічка", час 30 хвилин. Підігріваємо овочі. Спочатку цибулю - обсмажуємо його 5 хвилин, потім морква - обсмажуємо 5 хвилин і, у самому кінці, паприка - обсмажуємо ще 5 хвилин.
5. Мясо чистим, ріжемо кубиками, після чого додаємо до овочів в мультиварці.
6. Капусту дрібно шаткуємо або натераем на крупній тертці. Перетераем з сіллю, викладаємо до м'яса і овочів.
7. Додаємо 2 склянки води, спеції, томатну пасту. Включаємо режим "гасіння", час 40 хвилин. Для 5 хвилин до закінчення додаємо лавровий лист, якщо є бажання, то можна додати дрібно нарізану зелень і пару зубчиків часнику для аромату.
8. Наше блюдо готово! Прекрасно поєднується з вареним картоплею. Смачного!