Капуста з хроном
(покроковий рецепт з фото)
Капустаз хроном - дуже оригінальна закуска. Завдяки хріну капуста виходить вельми пікантною - в міру гострої, sladkovatoy, ароматної і шалено смачною. Відмінна хрустка закуска до будь-якого столу.
Капустаз хроном - відмінне блюдо на всі випадки життя - і на стіл не соромно поставити, і як доповнення до звичайного вечері-обіду, і для тих, хто хоче схуднути, річ просто незамінна! Капуставиходить соковита, yadrenaya, хрустка. Готується нескладно, з'їдається ще швидше. Рецепт капусти з хріном зрозумілий і доступний навіть новачкам на кухні. А покрокові фотографії зроблять процес готування ще простіше. Готуйте з задоволенням!
- Капуста - 2 кілограма
- Перець болгарський - 0, 5 кілограма
- Морква - 6 штук
- Корінь хрону - 2 штуки
- Голівка часнику - 2 штуки
- Вода - 1 літр
- Цукор - 1 Склянка
- Сіль - 1, 5 Ст. Ложки
- Оцет 9% - 1 Склянка
- Масло рослинне - 100 мілілітрів
- Перець чорний горошком - 4 штуки
- Перець духмяний - 2 штуки
Спочатку необхідно приготувати маринад. У каструлю налити воду, додати цукор, сіль, олія, горошини перців. Закип'ятити, дати прокипіти 5 хвилин. Вимкнути, додати оцет і поставити охолоджуватися.
Вимити і почистити капусту, болгарський перець, морква, хрін. Часник почистити.
Капусту тонко нашаткувати, богарскій перець нарізати соломкою, морква, часник і хрін натерти на тертці.
Всі овочі перемішати, скласти в банку особливо не утрамбовуючи, залити розсолом.
Банку закрити кришкою і поставити в холодильник на 4 дня. Через 4 дня капуста з хроном готова. Смачного!