Рецепт Капуста з хроном фото

Капуста з хроном
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Капуста , Хрін
Низькокалорійні , Пісні страви
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 8
Час приготування: 40 хв.

Капустаз хроном - дуже оригінальна закуска. Завдяки хріну капуста виходить вельми пікантною - в міру гострої, sladkovatoy, ароматної і шалено смачною. Відмінна хрустка закуска до будь-якого столу.

Опис приготування:

Капустаз хроном - відмінне блюдо на всі випадки життя - і на стіл не соромно поставити, і як доповнення до звичайного вечері-обіду, і для тих, хто хоче схуднути, річ просто незамінна! Капуставиходить соковита, yadrenaya, хрустка. Готується нескладно, з'їдається ще швидше. Рецепт капусти з хріном зрозумілий і доступний навіть новачкам на кухні. А покрокові фотографії зроблять процес готування ще простіше. Готуйте з задоволенням!

  • Капуста - 2 кілограма
  • Перець болгарський - 0, 5 кілограма
  • Морква - 6 штук
  • Корінь хрону - 2 штуки
  • Голівка часнику - 2 штуки
  • Вода - 1 літр
  • Цукор - 1 Склянка
  • Сіль - 1, 5 Ст. Ложки
  • Оцет 9% - 1 Склянка
  • Масло рослинне - 100 мілілітрів
  • Перець чорний горошком - 4 штуки
  • Перець духмяний - 2 штуки
капустаз хроном - фото крок 1
Спочатку необхідно приготувати маринад. У каструлю налити воду, додати цукор, сіль, олія, горошини перців. Закип'ятити, дати прокипіти 5 хвилин. Вимкнути, додати оцет і поставити охолоджуватися.
капустаз хроном - фото крок 2
Вимити і почистити капусту, болгарський перець, морква, хрін. Часник почистити.
капустаз хроном - фото крок 3
Капусту тонко нашаткувати, богарскій перець нарізати соломкою, морква, часник і хрін натерти на тертці.
капустаз хроном - фото крок 4
Всі овочі перемішати, скласти в банку особливо не утрамбовуючи, залити розсолом.
капустаз хроном - фото крок 5
Банку закрити кришкою і поставити в холодильник на 4 дня. Через 4 дня капуста з хроном готова. Смачного!

Схожі рецепти