Буряк, маринована з хроном
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування буряка, маринованої з хріном, простий, але дуже цікавий. Адже на виході отримаємо наче буряк, але з присмаком хрону. А ще вона хрумтить! Смачно і незвично, спробуйте!
Цей рецепт приготування буряка, маринованої з хріном, - дуже хороший варіант для тих, хто любить усілякі народні закуски на зразок солінь і маринованих овочів. Так що, якщо вам до смаку хрусткі огірочки, гострі кабачки і баклажани в томатній пасті, вам сподобається і ця пікантна закуска!
- Буряк - 1 кілограм
- Корінь хрону - 30 грам
- Оцет 9% - 200 грам
- Цукор - 30 грам
- Лаврушка - 1 штука
- Перець горошком - 5 штук
- Гвоздика - 5 штук
- Перець гострий - 2 чайних ложки
1. Свеклу чистим, миємо й нарізаємо брусочками. Викладаємо на дно каструльки, коли трохи обсохне.
2. Додамо до неї всі спеції, заливаємо водою (вам знадобиться один літр). Доводимо до кипіння на маленькому вогні.
3. А тепер розкладаємо по стерильним банкам шматочки буряка. Зливний Маринад, змішаємо з оцтом. Тепер заливаємо їм овочі. Закочує на зиму, а потім дістаємо з підвалу і подаємо до столу!