Рецепт Буряк, маринована з хроном фото

Буряк, маринована з хроном
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
Буряк , Овочі , Хрін
Вегетаріанське харчування , ПП рецепти , Пісні страви , Веганські страви
На вечерю , На святковий стіл
Заготовки , Гірке , Маринування
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Рецепт приготування буряка, маринованої з хріном, простий, але дуже цікавий. Адже на виході отримаємо наче буряк, але з присмаком хрону. А ще вона хрумтить! Смачно і незвично, спробуйте!

Опис приготування:

Цей рецепт приготування буряка, маринованої з хріном, - дуже хороший варіант для тих, хто любить усілякі народні закуски на зразок солінь і маринованих овочів. Так що, якщо вам до смаку хрусткі огірочки, гострі кабачки і баклажани в томатній пасті, вам сподобається і ця пікантна закуска!

  • Буряк - 1 кілограм
  • Корінь хрону - 30 грам
  • Оцет 9% - 200 грам
  • Цукор - 30 грам
  • Лаврушка - 1 штука
  • Перець горошком - 5 штук
  • Гвоздика - 5 штук
  • Перець гострий - 2 чайних ложки
буряк, маринована з хроном - фото крок 1
1. Свеклу чистим, миємо й нарізаємо брусочками. Викладаємо на дно каструльки, коли трохи обсохне.
буряк, маринована з хроном - фото крок 2
2. Додамо до неї всі спеції, заливаємо водою (вам знадобиться один літр). Доводимо до кипіння на маленькому вогні.
буряк, маринована з хроном - фото крок 3
3. А тепер розкладаємо по стерильним банкам шматочки буряка. Зливний Маринад, змішаємо з оцтом. Тепер заливаємо їм овочі. Закочує на зиму, а потім дістаємо з підвалу і подаємо до столу!

Схожі рецепти