Рецепт Яловичина, тушкована з хроном фото

Яловичина, тушкована з хроном
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо , Овочі , Яловичина , Хрін , Цибуля
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Для шанувальників пікантних ноток смаку в основних блюдах уявляю нескладний і апетитний варіант, як приготувати яловичину, тушковану з хріном. Чудова ідея для обіду і вечері.

Опис приготування:

Відразу хочу сказати, що гасити блюдо можна як на плиті, так і в духовці або в мультиварці, наприклад, вийде однаково смачно. Крім того, ви завжди можете додати в рецепт овочів для більш насиченого соусу. А якщо використовувати картоплю, то вийде повноцінне блюдо, яке не вимагає гарніру.

  • Яловичина - 300 грам
  • Хрін - За смаком
  • Цибулина - 1 штука
  • Помідори - 2-3 штук (або томатний соус)
  • Сіль, перець, соєвий соус - За смаком
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
яловичина, тушкована з хроном - фото крок 1
1. Ось такий набір інгредієнтів ми будемо використовувати.
яловичина, тушкована з хроном - фото крок 2
2. Яловичину вимийте, обсушити паперовим рушником і наріжте.
яловичина, тушкована з хроном - фото крок 3
3. Викладіть на сковороду з маслом і обсмажте на сильному вогні до утворення скоринки.
яловичина, тушкована з хроном - фото крок 4
4. Перекладіть в каструлю, сотейник або іншу зручну для гасіння посуд. Додайте подрібнену цибулю.
яловичина, тушкована з хроном - фото крок 5
5. Корінь хрону очистіть і натріть на дрібній тертці.
яловичина, тушкована з хроном - фото крок 6
6. Викладіть його до м'яса. Додайте сіль, перець, соєвий соус за смаком, помідори. При необхідності влийте трохи водички. Гасіть на повільному вогні близько години до м'якості м'яса.

Схожі рецепти