Яловичина, тушкована з хроном
(покроковий рецепт з фото)
Для шанувальників пікантних ноток смаку в основних блюдах уявляю нескладний і апетитний варіант, як приготувати яловичину, тушковану з хріном. Чудова ідея для обіду і вечері.
Відразу хочу сказати, що гасити блюдо можна як на плиті, так і в духовці або в мультиварці, наприклад, вийде однаково смачно. Крім того, ви завжди можете додати в рецепт овочів для більш насиченого соусу. А якщо використовувати картоплю, то вийде повноцінне блюдо, яке не вимагає гарніру.
- Яловичина - 300 грам
- Хрін - За смаком
- Цибулина - 1 штука
- Помідори - 2-3 штук (або томатний соус)
- Сіль, перець, соєвий соус - За смаком
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
1. Ось такий набір інгредієнтів ми будемо використовувати.
2. Яловичину вимийте, обсушити паперовим рушником і наріжте.
3. Викладіть на сковороду з маслом і обсмажте на сильному вогні до утворення скоринки.
4. Перекладіть в каструлю, сотейник або іншу зручну для гасіння посуд. Додайте подрібнену цибулю.
5. Корінь хрону очистіть і натріть на дрібній тертці.
6. Викладіть його до м'яса. Додайте сіль, перець, соєвий соус за смаком, помідори. При необхідності влийте трохи водички. Гасіть на повільному вогні близько години до м'якості м'яса.