Рецепт Свинина, тушкована з хроном фото

Свинина, тушкована з хроном
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Хрін
Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 50 хв.

Якщо ви любите пікантні, насичені основні блюда, тоді сміливо беріть на озброєння цей простий, але дуже класний варіант, як приготувати свинину, тушковану з хріном і сметаною. Рекомендую!

Опис приготування:

В даному випадку використовується свіжий хрін, але якщо його під рукою не виявилося, то можна використовувати консервований з магазину, наприклад. Сметана в рецепті необов'язкова, можна зробити блюдо і без неї. Подавати до столу таке м'ясо можна з абсолютно будь-яким гарніром до смаку або овочами. Для любителів гостренького - то, що треба!

  • Свинина - 800 грам
  • Хрін - 1-2 Ст. Ложок
  • Крем - 4-5 Ст. Ложок
  • Сіль і зелень - За смаком
  • Цибулина - 1 штука (невелика)
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
свинина, тушкована з хроном - фото крок 1
1. Свинину вимийте, обсушити і наріжте невеликими шматочками. На сковороді паралельно розігрійте рослинне масло.
свинина, тушкована з хроном - фото крок 2
2. Викладіть м'ясо з цибулею і на середньому вогні обсмажте 5-7 хвилин, помішуючи.
свинина, тушкована з хроном - фото крок 3
3. Викладіть на сковороду пропущений через м'ясорубку хрін. Смажте ще пару хвилин. Після додайте сметану і тушкуйте 10 хвилин.
свинина, тушкована з хроном - фото крок 4
4. Влийте трохи водички, підсолити за смаком, додайте дрібку зелені. Приберіть вогонь до мінімуму і тушкуйте свинину до готовності.
Смачного!

Схожі рецепти