Свинина, тушкована з хроном
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите пікантні, насичені основні блюда, тоді сміливо беріть на озброєння цей простий, але дуже класний варіант, як приготувати свинину, тушковану з хріном і сметаною. Рекомендую!
В даному випадку використовується свіжий хрін, але якщо його під рукою не виявилося, то можна використовувати консервований з магазину, наприклад. Сметана в рецепті необов'язкова, можна зробити блюдо і без неї. Подавати до столу таке м'ясо можна з абсолютно будь-яким гарніром до смаку або овочами. Для любителів гостренького - то, що треба!
- Свинина - 800 грам
- Хрін - 1-2 Ст. Ложок
- Крем - 4-5 Ст. Ложок
- Сіль і зелень - За смаком
- Цибулина - 1 штука (невелика)
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
1. Свинину вимийте, обсушити і наріжте невеликими шматочками. На сковороді паралельно розігрійте рослинне масло.
2. Викладіть м'ясо з цибулею і на середньому вогні обсмажте 5-7 хвилин, помішуючи.
3. Викладіть на сковороду пропущений через м'ясорубку хрін. Смажте ще пару хвилин. Після додайте сметану і тушкуйте 10 хвилин.
4. Влийте трохи водички, підсолити за смаком, додайте дрібку зелені. Приберіть вогонь до мінімуму і тушкуйте свинину до готовності.
Смачного!
Смачного!