Капуста, тушкована з рибою
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите рибу і овочі - раджу приготувати капусту тушковану з рибою в домашніх умовах. Ця страва широкий поширене не тільки на наших кухнях, але його подають і в кращих ресторанах.
Така рибка виходить дуже ніжною і соковитою, а капуста з овочами лише доповнюють її смак. Для такої страви потрібно використовувати тільки червону рибу, попередньо замаринувавши її в лимонному соці. Не дивуйтесь - поєднання капусти з основним інгредієнтом створюють справжній ансамбль смаку, тому навіть справжні гурмани оцінять це блюдо гідно.
- Капуста - 400 грам
- Червона риба (філе) - 600 грам
- Цибуля - 1 штука
- Помідори - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Лимон - 1 штука
- Сіль і приправи - За смаком
1. Перед початком обробки риби, нарізаємо капусту вручну. Краще не використовувати терку, оскільки шинкування ножем дозволить капусті залишатися хрусткою навіть після гасіння.
2. Вхід şinkovali, обсмажуємо дрібно нарізану цибулю на рослинній олії. Після появи золотистого кольору - знімаємо з вогню.
3. Поки смажаться наші овочі, потрібно замаринувати рибу. Для цього видавіть на неї сік лимона, перемішайте і дайте постояти.
4. Як тільки капуста почне стає м'якшою і пускати сік, відправляємо до неї нарізаний помідор (шматочками середнього розміру), перемішуємо і смажимо близько 3 хвилин.
5. Як тільки помідори будуть наполовину готові, відправляємо до овочів наш цибулю і рибу. Перемішуємо, накриваємо кришкою і зменшуємо вогонь. Так обсмажуємо ще пару хвилин, після чого заливаємо склянкою води і тушкуємо ще деякий час, поки вода повністю не випарується.
6. Іноді, коли у мене є час, я відправляю рибу в духовку на десять хвилин. Можна також посипати сиром і запекти разом з овочами - на ваш смак. Подається капуста тушкована з рибою в домашніх умовах як самостійну страву.