Рецепт Капуста, тушкована з рибою фото

Капуста, тушкована з рибою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Капуста
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Якщо ви любите рибу і овочі - раджу приготувати капусту тушковану з рибою в домашніх умовах. Ця страва широкий поширене не тільки на наших кухнях, але його подають і в кращих ресторанах.

Така рибка виходить дуже ніжною і соковитою, а капуста з овочами лише доповнюють її смак. Для такої страви потрібно використовувати тільки червону рибу, попередньо замаринувавши її в лимонному соці. Не дивуйтесь - поєднання капусти з основним інгредієнтом створюють справжній ансамбль смаку, тому навіть справжні гурмани оцінять це блюдо гідно.

  • Капуста - 400 грам
  • Червона риба (філе) - 600 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Помідори - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Лимон - 1 штука
  • Сіль і приправи - За смаком
капуста, тушкована з рибою - фото крок 1
1. Перед початком обробки риби, нарізаємо капусту вручну. Краще не використовувати терку, оскільки шинкування ножем дозволить капусті залишатися хрусткою навіть після гасіння.
капуста, тушкована з рибою - фото крок 2
2. Вхід şinkovali, обсмажуємо дрібно нарізану цибулю на рослинній олії. Після появи золотистого кольору - знімаємо з вогню.
капуста, тушкована з рибою - фото крок 3
3. Поки смажаться наші овочі, потрібно замаринувати рибу. Для цього видавіть на неї сік лимона, перемішайте і дайте постояти.
капуста, тушкована з рибою - фото крок 4
4. Як тільки капуста почне стає м'якшою і пускати сік, відправляємо до неї нарізаний помідор (шматочками середнього розміру), перемішуємо і смажимо близько 3 хвилин.
капуста, тушкована з рибою - фото крок 5
5. Як тільки помідори будуть наполовину готові, відправляємо до овочів наш цибулю і рибу. Перемішуємо, накриваємо кришкою і зменшуємо вогонь. Так обсмажуємо ще пару хвилин, після чого заливаємо склянкою води і тушкуємо ще деякий час, поки вода повністю не випарується.
капуста, тушкована з рибою - фото крок 6
6. Іноді, коли у мене є час, я відправляю рибу в духовку на десять хвилин. Можна також посипати сиром і запекти разом з овочами - на ваш смак. Подається капуста тушкована з рибою в домашніх умовах як самостійну страву.

Схожі рецепти