Рецепт Капуста по-корейськи на зиму фото

Капуста по-корейськи на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
Овочі , Капуста , Білокачанна капуста
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Заготовки , Квашення
Кількість порцій: 10-15
Час приготування: 2 дн. 2 г. 0 хв.

Цей рецепт, на мій погляд, - найпростіший рецепт приготування капусти по-корейськи на зиму. Я б навіть сказала, що зробити таку капусту може кожен! Капуста виходить хрусткою і пікантною.

Опис приготування:

Капуста по-корейськи на зиму у багатьох асоціюється з корейською приправою і нарізаною соломкою морквою. Мій рецепт трохи ламає стереотипи - "Корейському" зводиться в ньому до використання чилі. Пласти капусти виходять великими, соковитими, хрусткими. Гострий перчик надає пекучу приємність. Закуска виходить фантастична! І, до речі, розходиться дуже швидко. Єдине, що може викликати незручність, - то, що капусти треба попередньо наполягати в величезною посуді. Я зазвичай беру більше, але невеликих качанів.

Обов'язково спробуйте приготувати капусту по-корейськи в домашніх умовах!

1. Приготуйте велику каструлю (кілька каструль) або бочку. Влийте в неї воду і розчиніть в ній сіль.

2. В солону воду помістіть качани капусти і залиште на дві доби.

3. По закінченню зазначеного в кроці 2 часу, приготуйте овочі - морква, гострий перець і часник. Морква очистіть, промийте, натріть на тертці. Часник очистіть і наріжте тонкими пластинами. Гострий перчик очистіть від кісточок і наріжте довільно.

4. Капусту виберіть з розсолу, розріжте на чотири частини і між листям укладіть подрібнені морква, часник і перчик.

5. Покладіть нашпиговану капусту в простерилізовані банки і закатати стерильними кришками.

Капуста по-корейськи на зиму готова! Зберігайте в прохолодному місці, куди не потрапляють прямі сонячні промені.

Смачного!

  • Капуста білокачанна - 5-6 штук
  • Морква - 2 кілограма
  • Сіль - 500 грам
  • Вода - 10 літрів
  • Гострий перець - - За смаком
  • Часник - - За смаком
Капуста по-корейськи на зиму у багатьох асоціюється з корейською приправою і нарізаною соломкою морквою. Мій рецепт трохи ламає стереотипи - "Корейському" зводиться в ньому до використання чилі. Пласти капусти виходять великими, соковитими, хрусткими. Гострий перчик надає пекучу приємність. Закуска виходить фантастична! І, до речі, розходиться дуже швидко. Єдине, що може викликати незручність, - то, що капусти треба попередньо наполягати в величезною посуді. Я зазвичай беру більше, але невеликих качанів.

Обов'язково спробуйте приготувати капусту по-корейськи в домашніх умовах!

1. Приготуйте велику каструлю (кілька каструль) або бочку. Влийте в неї воду і розчиніть в ній сіль.

2. В солону воду помістіть качани капусти і залиште на дві доби.

3. По закінченню зазначеного в кроці 2 часу, приготуйте овочі - морква, гострий перець і часник. Морква очистіть, промийте, натріть на тертці. Часник очистіть і наріжте тонкими пластинами. Гострий перчик очистіть від кісточок і наріжте довільно.

4. Капусту виберіть з розсолу, розріжте на чотири частини і між листям укладіть подрібнені морква, часник і перчик.

5. Покладіть нашпиговану капусту в простерилізовані банки і закатати стерильними кришками.

Капуста по-корейськи на зиму готова! Зберігайте в прохолодному місці, куди не потрапляють прямі сонячні промені.

Смачного!

Схожі рецепти