Рецепт Маринована капуста по-корейськи на зиму фото

Маринована капуста по-корейськи на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Овочі , Капуста
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Заготовки , Маринування
Кількість порцій: 3
Час приготування: 35 хв.

Рецептів приготування капусти по-корейськи існує багато. Навіть в Кореї, звідки родом ця страва, існують відмінності в його приготуванні. Пропоную один з найпопулярніших і смачних варіантів.

Опис приготування:

Вашій увазі хочу представити свій варіант, як приготувати мариновану капусту по-корейськи на зиму. Я не додаю гострих спецій, а кладу листя кінзи, яка надає капусті пряний аромат і смак. Буряк з морквою надають не тільки солодкуватий, але і красивий малиновий колір. Цю капусту можна використовувати як окрему страву або як вишукане доповнення до гарніру. Наприклад: подавати до рису, Greck, макаронів, картопляного пюре. За рахунок свого яскравого малинового кольору капуста по-корейськи буде дуже ефектно виглядати навіть на святковому столі. Отже, приступимо до приготування.

  • Капуста білокачанна - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Буряк - 1 штука
  • Braai - 3-4 штук (гілочки)
  • Вода - 500 мілілітрів
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Оцет - 25 мілілітрів
маринована капуста по-корейськи на зиму - фото крок 1
Приготуйте всі необхідні продукти. Помийте і очистіть моркву і буряк. Помийте всі овочі під проточною водою.
маринована капуста по-корейськи на зиму - фото крок 2
Капусту наріжте на спеціальній тертці або поріжте ножем.
маринована капуста по-корейськи на зиму - фото крок 3
Натріть на крупній тертці моркву і буряк.
маринована капуста по-корейськи на зиму - фото крок 4
Змішайте в глибокій мисці капусту, морква і буряк. Покладіть кілька листочків кінзи.
маринована капуста по-корейськи на зиму - фото крок 5
У чисту стерилізовану баночку складіть підготовлені овочі. Злегка ущільните-утрамбуйте їх. Зверху покладіть ще кілька листочків кінзи.
маринована капуста по-корейськи на зиму - фото крок 6
Приготуйте маринад. Каструльку з водою поставте на помірний вогонь. Додайте сіль і цукор, доведіть до кипіння. В кінці додайте оцет. Нехай прокипить пару хвилин.
маринована капуста по-корейськи на зиму - фото крок 7
Гарячим маринадом залийте підготовлені овочі. Прикрийте кришкою і дайте повністю охолонути. Остигнули баночки перемістіть в холодильник. Смачного!

Схожі рецепти