Рецепт Маринована капуста по-корейськи фото

Маринована капуста по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Овочі, Капуста
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Заготовки, Маринування

Страви з приставкою & Quot; Більше корейська& Quot; багато слов'яни сприймають з великим захопленням. Найчастіше приставка & Quot; по - корейський& Quot; означає щось мариноване, ostrenьkoe. Даний рецепт не виняток.

Капуста білокачанна - це найпопулярніший вид капусти в нашому меню. Рецепти з використанням білокачанної капусти дуже різноманітні і нескладні у приготуванні. Що зробити з капусти білокачанної - ви і дізнаєтеся з наших рецептів.

  • Капуста білокачанна - 1 штука
  • Буряк - 1 штука
  • Часник - 5 зубчиків
  • Вода - 3 L
  • Лавровий лист - 4 штуки
  • Сіль - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Запашний перець - 10 штук
  • Оцет - 200 грам
маринована капуста по-корейськи - фото крок 1
Капусту білокачанну нарізаємо великими шматками.
маринована капуста по-корейськи - фото крок 2
Буряк потрібно очистити від шкірки. Наріжте її соломкою або невеликими гуртками. Краще різати соломкою. Тоді буряк швидше віддасть свій сік, смак і колір і капуста краще забарвиться.
маринована капуста по-корейськи - фото крок 3
Влийте у велику каструлю воду. Дайте закипіти. У киплячу воду додайте сіль і цукор. Дайте знову закипіти. Вимикайте.
маринована капуста по-корейськи - фото крок 4
Інвестуйте внизу банку 2 лаврові листки. Зверху - великі шматочки капусти, чергуючи їх нарізаним часником, лавровим листом, запашним горошком і нарізаною буряком. Заповніть банку до верху. У гарячий маринад додайте оцет. Залийте їм капусту в банку. Дайте вмісту банки охолонути при кімнатній температурі. Закрийте банку кришкою. Поставте в холодильник на 3 діб. Потім можна їсти, діставши капусту з маринаду.
маринована капуста по-корейськи - фото крок 5
Капуста готова. Подавати її слід холодної. Вона не дуже гостра. Смачна, ніжна і хрустка.

Схожі рецепти