Маринована капуста по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)
Страви з приставкою & Quot; Більше корейська& Quot; багато слов'яни сприймають з великим захопленням. Найчастіше приставка & Quot; по - корейський& Quot; означає щось мариноване, ostrenьkoe. Даний рецепт не виняток.
Капуста білокачанна - це найпопулярніший вид капусти в нашому меню. Рецепти з використанням білокачанної капусти дуже різноманітні і нескладні у приготуванні. Що зробити з капусти білокачанної - ви і дізнаєтеся з наших рецептів.
- Капуста білокачанна - 1 штука
- Буряк - 1 штука
- Часник - 5 зубчиків
- Вода - 3 L
- Лавровий лист - 4 штуки
- Сіль - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Запашний перець - 10 штук
- Оцет - 200 грам
Капусту білокачанну нарізаємо великими шматками.
Буряк потрібно очистити від шкірки. Наріжте її соломкою або невеликими гуртками. Краще різати соломкою. Тоді буряк швидше віддасть свій сік, смак і колір і капуста краще забарвиться.
Влийте у велику каструлю воду. Дайте закипіти. У киплячу воду додайте сіль і цукор. Дайте знову закипіти. Вимикайте.
Інвестуйте внизу банку 2 лаврові листки. Зверху - великі шматочки капусти, чергуючи їх нарізаним часником, лавровим листом, запашним горошком і нарізаною буряком. Заповніть банку до верху. У гарячий маринад додайте оцет. Залийте їм капусту в банку. Дайте вмісту банки охолонути при кімнатній температурі. Закрийте банку кришкою. Поставте в холодильник на 3 діб. Потім можна їсти, діставши капусту з маринаду.
Капуста готова. Подавати її слід холодної. Вона не дуже гостра. Смачна, ніжна і хрустка.