Рецепт Маринована цвітна капуста по-корейськи фото

Маринована цвітна капуста по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня
Овочі, Капуста, Кольорова капуста
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю

Якщо ви любите пікантні закуски, то скористайтеся цією ідеєю. Маринована цвітна капуста по-корейськи в домашніх умовах - відмінний варіант як для щоденного, так і святкового меню.

1. Насамперед потрібно підготувати капусту. Як слід вимити, прибрати листя і відокремити суцвіття. Дати стекти рідини трохи і викласти в глибоку каструлю.

2. Тим часом можна зайнятися маринадом. Варіантів, як приготувати мариновану кольорову капусту по-корейськи існує, напевно, стільки ж, скільки і моркви. В даному випадку для маринаду використовується масло, оцет і вода. Все це вилити в окрему каструлю і відправити на вогонь.

3. Після закипання всипати цукор, сіль і дати покипіти на повільному вогні, поки цукор повністю не розчинитися.

4. Потім відразу вилити маринад в каструлю з капустою.

5. Морква очистити і натерти на тертці.

6. Подрібнити часник і теж додати в маринад.

7. За смаком всипати трохи перцю, koriandra. Також доповнити цей простий рецепт маринованої цвітної капусти по-корейськи можна лавровим листом для аромату.

8. Акуратно все перемішати і залишити мінімум на 6-8 годин.

Коли маринована цвітна капуста по-корейськи в домашніх умовах готова, акуратно дістати її з розсолу і можна подавати до столу. При бажанні присипати свіжою зеленню за смаком.


  • Кольорова капуста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Часник - 2-5 зубчиків
  • Вода - 1 літр
  • Цукор - 200 грам
  • Оцет столовий 9-проц. - За смаком (використовувати можна від 50 до 200 мілілітрів
    )
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
  • Чорний перець - 1 щіпка
  • Червоний перець - 1 щіпка
  • Koriandr - 1 щіпка
1. Насамперед потрібно підготувати капусту. Як слід вимити, прибрати листя і відокремити суцвіття. Дати стекти рідини трохи і викласти в глибоку каструлю.

2. Тим часом можна зайнятися маринадом. Варіантів, як приготувати мариновану кольорову капусту по-корейськи існує, напевно, стільки ж, скільки і моркви. В даному випадку для маринаду використовується масло, оцет і вода. Все це вилити в окрему каструлю і відправити на вогонь.

3. Після закипання всипати цукор, сіль і дати покипіти на повільному вогні, поки цукор повністю не розчинитися.

4. Потім відразу вилити маринад в каструлю з капустою.

5. Морква очистити і натерти на тертці.

6. Подрібнити часник і теж додати в маринад.

7. За смаком всипати трохи перцю, koriandra. Також доповнити цей простий рецепт маринованої цвітної капусти по-корейськи можна лавровим листом для аромату.

8. Акуратно все перемішати і залишити мінімум на 6-8 годин.

Коли маринована цвітна капуста по-корейськи в домашніх умовах готова, акуратно дістати її з розсолу і можна подавати до столу. При бажанні присипати свіжою зеленню за смаком.

Схожі рецепти