Маринована цвітна капуста по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите пікантні закуски, то скористайтеся цією ідеєю. Маринована цвітна капуста по-корейськи в домашніх умовах - відмінний варіант як для щоденного, так і святкового меню.
1. Насамперед потрібно підготувати капусту. Як слід вимити, прибрати листя і відокремити суцвіття. Дати стекти рідини трохи і викласти в глибоку каструлю.
2. Тим часом можна зайнятися маринадом. Варіантів, як приготувати мариновану кольорову капусту по-корейськи існує, напевно, стільки ж, скільки і моркви. В даному випадку для маринаду використовується масло, оцет і вода. Все це вилити в окрему каструлю і відправити на вогонь.
3. Після закипання всипати цукор, сіль і дати покипіти на повільному вогні, поки цукор повністю не розчинитися.
4. Потім відразу вилити маринад в каструлю з капустою.
5. Морква очистити і натерти на тертці.
6. Подрібнити часник і теж додати в маринад.
7. За смаком всипати трохи перцю, koriandra. Також доповнити цей простий рецепт маринованої цвітної капусти по-корейськи можна лавровим листом для аромату.
8. Акуратно все перемішати і залишити мінімум на 6-8 годин.
Коли маринована цвітна капуста по-корейськи в домашніх умовах готова, акуратно дістати її з розсолу і можна подавати до столу. При бажанні присипати свіжою зеленню за смаком.
- Кольорова капуста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Часник - 2-5 зубчиків
- Вода - 1 літр
- Цукор - 200 грам
- Оцет столовий 9-проц. - За смаком (використовувати можна від 50 до 200 мілілітрів
) - Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Чорний перець - 1 щіпка
- Червоний перець - 1 щіпка
- Koriandr - 1 щіпка
2. Тим часом можна зайнятися маринадом. Варіантів, як приготувати мариновану кольорову капусту по-корейськи існує, напевно, стільки ж, скільки і моркви. В даному випадку для маринаду використовується масло, оцет і вода. Все це вилити в окрему каструлю і відправити на вогонь.
3. Після закипання всипати цукор, сіль і дати покипіти на повільному вогні, поки цукор повністю не розчинитися.
4. Потім відразу вилити маринад в каструлю з капустою.
5. Морква очистити і натерти на тертці.
6. Подрібнити часник і теж додати в маринад.
7. За смаком всипати трохи перцю, koriandra. Також доповнити цей простий рецепт маринованої цвітної капусти по-корейськи можна лавровим листом для аромату.
8. Акуратно все перемішати і залишити мінімум на 6-8 годин.
Коли маринована цвітна капуста по-корейськи в домашніх умовах готова, акуратно дістати її з розсолу і можна подавати до столу. При бажанні присипати свіжою зеленню за смаком.